Libnet.ro
UNICEF

11:00

Constructiile si consumul sunt din nou motoarele economiei, ca in anii de boom dinaintea crizei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Constructiile si consumul sunt din nou motoarele economiei, ca in anii de boom dinaintea crizei

La fel ca in anii dinaintea crizei, consumul populatiei si constructiile de locuinte noi au fost, si in primul trimestru din 2015, cele mai dinamice sectoare economice. Statul a franat din nou avansul PIB, arata jurnalistii de la Adevarul . continuă pe Wall-Street Ro

ANALIZA Constructiile si consumul sunt din nou motoarele economiei, ca in anii de boom dinaintea crizei

La fel ca in anii dinaintea crizei, consumul populatiei si constructiile de locuinte noi au fost, si in primul trimestru din 2015, cele mai dinamice sectoare economice. Statul a franat din nou avansul PIB.

Sondaj INSCOP: Majoritatea romanilor vor din nou armata obligatorie. Cum vi se pare ideea?

In conditiile situatiei militare si politice tensionate din zona, romanii sunt din ce in ce mai mult de acord cu reintroducerea serviciului militar obligatoriu, releva barometrul INSCOP Research realizat la comanda ziarului Adevarul .

Vulcanul Etna a erupt din nou. Monstrul din Italia a aruncat rauri de lava

Etna, cel mai activ vulcan de pe batranul continent, a erupt din nou, transmite New York Post. Dupa aproape patru luni de inactivitate, craterul a aruncat rauri de lava intr-un spectacol grandios. Vulcanul continua.

Sigura pe ea! Kim Kardashian, din nou goala (fotografii HOT)

Are mai putina importanta ce spune lumea, cand esti Kim Kardashian si posteriorul generos ti-a adus un sot precum rapperul Kanye West. Fostul iepuras a renuntat din nou la hainute.

Transgaz propune din nou emisiune de obligatiuni

Transgaz convoaca din nou actionarii pe 15 iunie, pentru a aproba lansarea unei emisiuni de obligatiuni, in valoare de maxim 500 milioane lei, se arata intr-un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Petre Roman cere din nou Camerei sa-l repuna in functia de deputat

Petre Roman a solicitat din nou Camerei Deputatilor repunerea sa in functia de deputat. Fostul premier al Romaniei spune ca raportul ANI privind incompatibilitatea sa nu a ramas definitiv si nu exista niciun temei pentru demiterea sa.

Gigi Hadid, din nou singura. S-a despartit de Cody Simpson

Frumoasa Gigi Hadid este din nou singura, dupa ce starul pop Cody Simpson a decis sa se desparta din nou de ea.

Caru' cu Vedete: Verdict sumbru pentru Gabi Cotabita: ansele sunt minime; Pedepsita pentru tradare! Antena 1 a inlocuit-o pe mama natura; Madalina Ghenea, din nou goala pusca!

Sore Mihalache - Fara secrete despre marea dragoste. Am trait sa o vad si pe asta: un artist care sa ajunga la sedinta foto cu o ora inainte de. Noua modele care si-au incercat norocul in actorie. Sunt superbe, au milioane de fani pe retelele de socializare, calatoresc prin toata lumea si.

Din nou despre euro si Romania

Saizeci si opt la suta dintre romani sunt in favoarea introducerii euro. Este cel mai ridicat procent de sustinere, din statele membre care inca nu au adoptat moneda comuna potrivit unui sondaj comandat de catre Comisia Europeana - Flash Eurobarometer 418, mai 2015).

Iohannis: Legea privind votul in diaspora bate pasul pe loc, voi discuta din nou cu partidele

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Milano, in fata comunitatii romanilor din nordul Italiei, ca legea privind votul din diaspora bate pasul pe loc si nu este multumit de modul in care e.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )