Libnet.ro
UNICEF

18:30

Consultanta medicala pe platforma online Medici pentru Romania

România Liberă România Liberă,
Consultanta medicala pe platforma online Medici pentru Romania

Peste 500 de persoane au beneficiat de consultanta medicala gratuita pe platforma online Medici pent. continuă pe România Liberă

Peste 500 de persoane au beneficiat de consultanta medicala gratuita pe platforma online Medici pentru Romania

In doar trei saptamani de la lansare, programul Medici pentru Romania a oferit consultanta medicala online gratuita pentru mai bine de 500 de pacienti cronici care au avut nevoie de recomandari medicale de specialitate.

Google lanseaza platforma online Google pentru IMM-uri

Google lanseaza un site cu instrumente si consultanta gratuite pentru intreprinderile mici si mijlocii, sub numele Google pentru IMM-uri, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Peste 500 de pacienti au beneficiat de consultanta online gratuita pe platforma Medici pentru Romania

In doar trei saptamani de la lansare, programul Medici pentru Romania a oferit consultanta medicala online gratuita pentru 500 de pacienti cronici care au avut nevoie de sfaturi medicale de specialitate.

PSD a lansat o platforma online prin intermediul careia cetatenii pot semnala probleme si pot fi ajutati

PSD a lansat, miercuri, o platforma online, prin intermediul careia cetatenii pot semnala probleme intampinate din cauza epidemiei cu noul coronavirus, urmand ca parlamentarii, primarii, consilierii si voluntarii social-democrati sa vina cu solutii de rezolvare a acestora.

Document BERD are o noua strategie de tara pentru Romania; focus pe infrastructura, cresterea productivitatii si sectorul financiar

Consiliul de Administratie al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a aprobat, vineri, noua strategie pentru Romania, care va defini implicarea si investitiile bancii in tara in urmatorii cinci ani, informeaza un comunicat de presa al institutiei financiare, scrie Agerpres. Activitatea BERD in Romania va include masuri care raspund la criza coronavirus si sustin eforturile de redresare economica. Astfel, in perioada 2020 - 2025, investitiile si politicile BERD vor sprijini: infrastructura si dezvoltarea regionala; cresterea productivitatii precum si intermedierea financiara si dezvoltarea in continuare a pietelor de capital. Vezi aici Strategia BERD pentru Romania.

Amenintarea pentru Romania, mai grava decat criza sanitara. Deja au aparut primele semne

Vremea si pandemia de coronavirus lovesc concomitent in agricultura. Fermierii se confrunta cu mari probleme in aceasta perioada. Seceta crunta a compromis deja culturile, in timp ce criza sanitara ii impiedica pe agricultori sa vanda ce au produs deja. Vezi previziunile sumbre ale ministrului Agriculturii. Tabloul mohorat al agriculturii. Amenintare pentru Romania Agricultorii din tara .

Eugen Teodorovici: Fiecare zi de izolare are costuri enorme pentru Romania. Nu putem respira intr-un glob inchis ermetic

Eugen Teodorovici tage un semnal de alarma. Fostul ministru al Finantelor a declarat pe contul de Facebook ca fiecare zi de izolare are costuri enorme pentru romania. De asemenea, social-democratul vine cu o serie de critici la adresa liberalilor si a presedintelui Iohannis.

Platforma online unde IT-isti, oameni de stiinta sau medici pot colaboara la nivelul Europei Centrala si de Sud-Est pentru combaterea COVID-19

O retea europeana de inovatori in domeniul sanatatii a lansat o platforma de colaborare in care inovatori, oameni de stiinta, profesionisti din domeniul sanatatii si organizatii pot infiinta parteneriate transregionale pentru a gasi solutii pentru criza provocata de COVID-19. EIT Health cauta solicitari si oferte, printre altele, si din Europa Centrala, de Est si de Sud.

Google lanseaza o platforma online dedicata firmelor mici si mijlocii. Ce avantaje are Google pentru IMM-uri

Google lanseaza un site cu instrumente si consultanta gratuite pentru intreprinderile mici si mijlocii, sub numele Google pentru IMM-uri, platforma care sustine digitalizarea afacerilor romanesti indiferent de domeniu.

Targ imobiliar pe timp de pandemie. Imobiliarium lanseaza platforma online pentru cei care cauta o locuinta

Organizatorii targului imobiliar Imobiliarium, ajuns la a opta editie, pun la dispozitie in perioada 21 aprilie 21 iulie Imobiliarium Online, o platforma pe care vizitatorii pot naviga prin ofertele expozantilor din cadrul evenimentului dar si a altor dezvoltatori imobiliari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )