Libnet.ro
UNICEF

01:05

Consultare pentru finantare UE in zonele defavorizate din Romania: Autoritatile vor sa afle cate sate si orase dintr-o lista de 1148 de localitati nu au acces la internet de mare viteza

Hotnews Hotnews,
 Consultare pentru finantare UE in zonele defavorizate din Romania: Autoritatile vor sa afle cate sate si orase dintr-o lista de 1148 de localitati nu au acces la internet de mare viteza

Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM) a supus vineri consultarii publice o lista cu 1. 148 de localitati sate si orase mici de pana in 20. 000 de locuitori) in scopul de a stabili care dintre acestea nu sunt inca acoperite de retele de comunicatii electronice in banda larga de mare viteza. In urma acestei analize, in localitatile lipsite de retele de comunicatii vor putea fi implementate masuri de interventie publica constructie/modernizare de retele) in vederea furnizarii de servicii de comunicatii electronice in banda larga de mare viteza. continuă pe Hotnews

ANCOM vrea sa afle ce localitati din Romania nu au inca retea de internet in banda larga

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a lansat in consultare publica o lista de 1. 148 de localitati din Romania, de pana in 20. 000 de locuitori, pentru a stabili care dintre acestea nu sunt inca acoperite de retele de comunicatii electronice in banda larga de mare viteza, precizeaza institutia intr-un comunicat de presa transmis Redactiei.

Adjunctul secretarului de stat american, Hoyt Yee, despre protestele antiguvernamentale din Romania: Suntem cu totii interesati de ce urmeaza

Asistentul adjunct al secretarului de stat al SUA, rsponsabil pentru afaceri europene, Hoyt Yee, a declarat ca Washingtonul va continua sa urmareasca protestele antiguvernamentale din Romania .

Firmele private din Romania vor mari salariile cu 4,5% in 2017, dupa o majorare medie de 4,2% anul trecut

Companiile private din Romania si-au programat in bugetele pentru anul 2017 cresteri ale salariilor cu 4,5%, in medie, comparativ cu 4,2% in 2016, informeaza un studiu al PwC HR Barometru.

PwC: Firmele private din Romania vor mari salariile cu 4,5% in acest an

Companiile private din Romania si-au programat in bugetele pentru anul 2017 cresteri ale salariilor cu 4,5%, in medie, comparativ cu 4,2% in 2016, potrivit studiului PwC HR Barometru. Companiile si-au revizuit in urcare previziunile legate de cresterea.

Plafonarea tarifelor RCA din Romania: Cum au interpretat asiguratorii UNSAR precizarea Comisiei Europene ca masura pare sa nu fie in linie cu legislatia UE

UNSAR Uniunea Asiguratorilor si Reasiguratorilor din Romania) a transmis joi un comunicat de presa in care sustine, in mod exagerat, ca 'Executivul European atentioneaza in raportul de tara ca masurile de plafonare a tarifelor politelor asigurarii obligatorii auto, luate de Guvernul Romaniei anul trecut, incalca prevederile Directivei Solvency II', si ca, 'in acest moment, cazul este in analiza organismelor europene, iar Romania risca infringementul'. In realitate, Comisia Europeana atentioneaza doar ca 'aceasta interventie . ) pare sa nu fie in linie cu legislatia UE, in special cu dispozitiile Directivei Solvabilitate II'.

PIAROM se afla in curs de elaborare studiului privind structura fortei de munca din Romania pe regiuni de dezvoltare

In luna noiembrie 2016, Patronatul Investitorilor Autohtoni PIAROM) a lansat primul studiu privind structura fortei de munca din Romania pe regiuni de dezvoltare, aferent anului 2015. in prezent, PIAROM se afla in curs de elaborare a studiului aferent anului 2016, prin care isi propune sa aduca in atentia companiilor cu capital autohton, a opiniei publice, dar si a autoritatilor, o serie de indicatori mai putin cunoscuti privind salarizarea, dinamica si structura fortei de munca din Romania, despre care apreciem ca sunt necesar a fi luati in considerare in proiectarea si implementarea oricarei politici publice cu impact asupra mediului de afaceri si dezvoltarii regionale.

Lumea muzicii e in doliu! Unul dintre cei mai indragiti DJ din Romania s-a stins din viata la numai 36 de ani.

Veste trista in lumea muzicii!Unul dintre cei mai iubiti DJ din Romania s-a stins din viata la varsta de 36 de ani. Dragos Ghioc sau DJ Snatt iubea stilul de muzica trance si dorinta lui cea.

CE: Piata angro de gaze naturale din Romania - foarte concentrata

Piata angro de gaze naturale din Romania este foarte concentrata, 75% fiind in mainile a trei mari companii, iar competitia in furnizarea de gaze inca intampina dificultati, arata un raport de tara publicat, ieri, de Comisia Europeana si citat de Agerpres.

Unde gasesti cele mai ieftine locuinte din Romania?

In orasul Resita vei gasi cele mai ieftine locuinte din Romania. Pretul apartamentelor din orasul Resita porneste de la 10. 000 de euro si nu trece de 50. 000 de euro, se arata intr-un reportaj realizat de digi24. ro.

METEO. Cod galben de viscol, in zonele montane din cinci judete

Zone montane din cinci judete sunt vizate, in urmatoarele ore, de un cod galben de viscol, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )