Libnet.ro
UNICEF

23:45

Consultari interguvernamentale Romania-Polonia. Viorica Dancila, anunt de ultima ora

Antena3 Antena3,
Consultari interguvernamentale Romania-Polonia. Viorica Dancila, anunt de ultima ora

Primele consultari interguvernamentale Romania - Polonia din istoria relatiei bilaterale vor avea loc vineri la Varsovia, a anuntat premierul Viorica Dancila. in aceasta dupa-amiaza, imediat dupa. continuă pe Antena3

Vrea sa-l distruga pe Gigi Becali: anunt de ultima ora din partea juristului Armatei

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a declarat pentru News. ro, ca a cerut oficial Federatiei Romane de Fotbal dezafilierea FCSB si ca dreptul sa joace in Liga I sa ii revina Clubului Sportiv al Armatei.

intalnire de ultima ora la Guvern

Premierul Viorica Dancila se intalneste, astazi, la ora 13:30, la Guvern, cu presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, informeaza Agerpres.

Ce spune Adrian Nastase despre Viorica Dancila

Adrian Nastase a evaluat profilul premierului Viorica Dancila si a explicat cum trebuie sa fie seful unui guvern. Doamna Viorica Dancila mi se pare o persoana extrem de calma, linistita. Nu vreau sa.

Eugen Teodorovici, despre Viorica Dancila: Este o persoana simpla, fara orgolii ieftine

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici sustine ca premierul Viorica Dancila este o persoana simpla si fara orgolii ieftine care induce lucrul in echipa la nivel de guvern, informeaza Digi.

Viorica Dancila: Putem spune, pe scurt, ca reducem democratia... aaa... reducem birocratia

Premierul Viorica Dancila a declarat joi, in cadrul sedintei de Guvern in care a fost prezentat proiectul privind modificarea legislatiei achizitiilor publice, reducerea democratiei, corectandu-se apoi, precizand ca este vorba de.

Viorica Dancila, gafa dupa gafa: in mod sigur exista SALARII pentru pensii si salarii (VIDEO)

Viorica Dancila gafeaza din nou, de aceasta data intr-un raspuns datpresedintelui Klaus Iohannis cu privire la Pilonul II de pensii. in mod sigur exista SALARII pentru pensii si salarii, ne asigura.

Viorica Dancila ii raspunde presedintelui Iohannis: Avem bani de salarii si pensii

Viorica Dancila a declarat, miercuri, ca raspuns la afirmatiile facute ieri de presedintele Klaus Iohannis, ca Guvernul are bani de salarii si pensii. Premierul a vorbit in acest context si de Pilonul II de pensii: Uitati de el, scrie.

Viorica Dancila ii RASPUNDE lui Klaus Iohannis: Avem intotdeauna...

Premierul Viorica Dancila ii da replica lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a intrebat public Guvernul daca mai are bani de pensii si salarii. Bani de pensii si salarii vom avea.

Viorica Dancila a gafat pana si in mesajele de condoleante. I-a gresit numele academicianului Mircea Malita

Premierul Viorica Dancila a facut o noua gafa, de data aceasta intr-un mesaj de condoleante. Liderul de la Palatul Victoria i-a gresit numele academicianului Mircea Malita, decedat luni seara.

Viorica Dancila a gafat pana si in mesajele de condoleante. Numele academicianului Mircea Malita apare scris gresit

Viorica Dancila a facut o noua gafa, de data aceasta intr-un mesaj de condoleante remis de Guvern si asumat de premier. Numele academicianului Mircea Malita, decedat luni seara, apare scris gresit: Malitia cu un i in plus).

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )