Libnet.ro
UNICEF

12:15

Consumul de cultura din Romania, la cote de avarie

Adevărul Adevărul,
Consumul de cultura din Romania, la cote de avarie

Una dintre stirile pe care le consider cu adevarat importante la acest inceput de saptamana, dar care a beneficiat, din pacate, de o mediatizare disproportionata comparativ cu insemnatatea ei este publicarea Barometrului de Consum Cultural realizat de Institutul National pentru Cercetare si Formare Culturala INCFC). continuă pe Adevărul

Raport: Peste jumatate dintre copiii din Romania, vizati de continut periculos pe Internet

Peste jumatate dintre utilizatorii tehnologiilor de control parental Kaspersky Lab, din Romania, au identificat in 2014 continut nepotrivit sau periculos pentru copii in mediul online, potrivit unei analize a companiei producatoare de software antivirus.

Autorii atacului terorist comis in Tunis aveau mitraliere AK-47 provenind din Romania

Cei cinci autori ai atacului terorist comis miercuri la Muzeul Bardo din Tunis aveau mitraliere de tip Kalasnikov AK-47 provenind din Romania, afirma surse citate de site-ul italian 2duerighe. it. Teroristii aveau.

ENEL nu mai vinde activele din Romania

Grupul ENEL a decis sa nu mai vanda activele din Romania, a anuntat joi, la Londra, Francesco Starace, directorul general al grupului, potrivit ziarului Bursa. Starace a spus ca noua strategie a grupului se concentreaza pe optimizarea si valorificarea activelor care au venituri reglementate si care asigura un profit stabil si sigur.

Asociatia Fotbalistilor Amatori si Nonamatori din Romania, scrisoare catre Klaus Iohannis: Cluburile sportive se folosesc de Legea insolventei pentru a se eschiva de la aplicarea sanctiunilor sportive

Asociatia Fotbalistilor Amatori si Nonamatori din Romania a trimis azi o scrisoare catre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, in care il roaga sa ia masurile care se impun in ceea ce priveste cazurile.

Eibenthal, satul din Romania unde nu se fura: Localnicii lasa dimineata banii la poarta, intr-o plasa, si seara gasesc cumparaturile in sacosa

In extremitatea sudica a judetului Mehedinti, unde traieste cea mai mare comunitate de cehi din Romania, cuvintele hot si furt nu exista. in satul Eibenthal, localnicii lasa banii in.

Biletele la concertele din Romania se scumpesc din cauza dolarului! VIDEO

Biletele la concertele artistilor internationali, ce vor avea loc in Romania anul acesta, se vor scumpi in curand din pricina cresterii cursului dolar-leu romanesc. Iata la ce sa ne asteptam.

Topul celor mai eco orase din Romania: este si al tau pe lista?

Colectarea selectiva da rezultate. 64% dintre romanii sustineau la inceputul anului ca au posibilitatea de colecta deserurile separat, cu o treime mai mult decat in urma cu patru ani, arata un sondaj al IMAS din 2011 si din 2015. Evolutia numarului de.

Un broker si un informatician din Cluj lanseaza primul club al investitorilor din Romania

Primul club al investitorilor de pe bursa din Romania va fi lansat la sfarsitul acestei saptamani, membri fondatori fiind Tudor Irimiea, broker in cadrul societatii de intermediere financiara Broker Cluj, si Ionut Cazan, unul dintre cei trei.

Presa italiana: Autorii atacului terorist din Tunis aveau mitraliere AK-47 provenind din Romania

Cei cinci autori ai atacului terorist comis miercuri la Muzeul Bardo din Tunis aveau mitraliere de tip Kalasnikov AK-47 provenind din Romania, afirma surse citate de site-ul italian 2duerighe. it.

Statul Islamic revendica atentatul din Tunisia. Armele teroristilor proveneau din Romania

Statul Islamic a revendicat atentatul terorist de la Muzeul Bardo din Tunis. Potrivit presei, mitralierele de tip Kalasnikov AK-47 folosite de teroristi ar fi provenit din Romania.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )