Libnet.ro
UNICEF

01:05

IN CONTEXTUL MIGRARII FORTEI DE MUNCA IN ONLINE, DIN CAUZA COVID Cisco: Atacatorii cibernetici, concentrati pe amenintari care sa le dea acces la datele utilizatorilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN CONTEXTUL MIGRARII FORTEI DE MUNCA IN ONLINE, DIN CAUZA COVID Cisco: Atacatorii cibernetici, concentrati pe amenintari care sa le dea acces la datele utilizatorilor

Nimeni nu isi poate permite sa devina o victima a furtului de date personale - mai ales daca este vorba despre informatii cu caracter financiar sau de sanatate Pandemia de COVID-19 coronavirus) a schimbat lumea in moduri in care putini ar fi putut anticipa acum cateva luni si, din pacate, aceasta schimbare rapida a scos la iveala si potentialele vulnerabilitati de securitate cibernetica, dar si oportunitati noi pentru atacatorii din domeniu, potrivit Cisco Systems, cel mai mare furnizor de securitate pentru companii din lume, care subliniaza ca, in contextul in care mare parte din activitati s-au mutat online, angajatii care erau obisnuiti sa se intalneasca in salile de conferinte trebuie sa faca fata acum unei noi normalitati, pentru ca in prezent lumea este complet online. continuă pe Ziarul Bursa

Camera Deputatilor: Rudele cadrelor medicale decedate din cauza COVID-19 vor primi pensie de urmas

Camera Deputatilor adoptat, joi, in calitate de for decizional proiectul de lege care prevede acordarea pensiei de urmas rudelor cadrelor medicale decedate din cauza COVID-19. Pensia pe care o vor primi de la stat este 75% din salariul pe care cadrul medical il avea in momentul decesului.

CORONAVIRUS. Niciun nou deces din cauza COVID-19 in China, in ultimele 24 de ore

China, tara din care a pornit noul COVID-19, pare sa fi castigat lupta cu noul coronavirus. Guvernul de la Beijing anunta ca in ultimele 24 de ore nu a mai inregistrat niciun deces din cauza.

inca 4 romani au murit din cauza COVID-19. Bilantul a ajuns la 482 de decese. O femeie de 46 de ani, cea mai tanara victima

Inca 4 romani au murit din cauza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor ajunge, marti, la 482, informeaza Grupul de Comunicare Strategica.

Noi decese din cauza COVID-19. Bilantul ajunge la 478 in Romania

Noi decese din cauza infectiei cu coronavirus au fost inregistrate in Romania. Bilantul ajunge la 478 de decese.

inca 9 romani au murit din cauza COVID-19. Bilantul a ajuns la 469 de decese

Inca 9 romani au murit din cauza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor ajunge, luni dupa-amiaza, la 469, informeaza Grupul de Comunicare Strategica, dupa ce in prima parte a zilei a mai anuntat 9 victime.

CORONAVIRUS. Zeci de militari romani din Afganistan, Irak si Republica Centrafricana, repatriati din cauza COVID-19

In contextul masurilor de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, Ministerul Apararii Nationale MApN) a decis repatrierea a zeci de militari romani aflata in misiuni.

Basistul Matthew Seligman, colaborator al lui David Bowie, a murit din cauza Covid-19

Basistul Matthew Seligman, colaborator al lui David Bowie, a murit din cauza unor complicatii pe fondul Covid-19, potrivit Variety.

Guvernul grec prelungeste izolarea din cauza covid-19 pana la 4 mai

Guvernul grec a prelungit pana la 4 mai izolarea generala, impusa de o luna, in vederea opririi epidemiei noului coronavirus, iar singura relaxare consta intr-o redeschidere partiala a tribunalelor - incepand de luni.

Deficitul bugetar sare de 6,7%, din cauza Covid-19

Totul pentru combaterea pandemiei. Deficitul bugetar prefigurat este de 6,7%, iar contractia economi.

Europa incepe o iesire extrem de riscanta din izolarea impusa din cauza covid-19

Germania si Norvegia - care considera ca noul virus este sub control - au inceput luni sa iasa din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )