Libnet.ro
UNICEF

11:30

CORONAVIRUS. Zeci de militari romani din Afganistan, Irak si Republica Centrafricana, repatriati din cauza COVID-19

B1 B1,
CORONAVIRUS. Zeci de militari romani din Afganistan, Irak si Republica Centrafricana, repatriati din cauza COVID-19

In contextul masurilor de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, Ministerul Apararii Nationale MApN) a decis repatrierea a zeci de militari romani aflata in misiuni. continuă pe B1

Aproximativ 70 dintre militarii romani din Afganistan, Irak si Republica Centrafricana vor fi repatriati

Aproximativ 70 dintre militarii dislocati de Armata Romaniei in Afganistan, Irak si in Republica Centrafricana vor fi repatriati in contextul masurilor de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, transmite Ministerul Apararii Nationale.

Din cauza noului coronavirus, Armata Romana retrage 70 de militari din Afganistan, Irak si Republica Centrafricana

In contextul masurilor de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, Ministerul Apararii Nationale a decis reconfigurarea numarului de militari romani care actioneaza, in urmatoarea perioada, in unele misiuni internationale.

CORONAVIRUS. Mai multi romani au fost amendati in Italia dupa ce au incalcat interdictiile impuse pe fondul crizei de COVID-19 si au participat la slujba de Paste

Un grup de romani aflati in Italia au ignorat autoritatile de la Roma cu privire la restictiile impuse pe fondul pandemiei de coronavirus si au fost aspru amendati. Un grup de romani, amendati.

CORONAVIRUS. inca noua romani infectati cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor a ajuns la 460

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, luni, ca inca noua romani infectati cu COVID-19 au murit. Astfel, la nivel national, bilantul deceselor ajunge la 460 de victime. Persoanele decedate aveau varste.

CORONAVIRUS. Niciun nou deces din cauza COVID-19 in China, in ultimele 24 de ore

China, tara din care a pornit noul COVID-19, pare sa fi castigat lupta cu noul coronavirus. Guvernul de la Beijing anunta ca in ultimele 24 de ore nu a mai inregistrat niciun deces din cauza.

Doi medici chinezi infectati cu coronavirus s-au trezit din coma total schimbati. Le-a fost greu sa se recunoasca in oglinda (FOTO)

Situatie inedita pentru doi medici chinezi infectati cu coronavirus. Cei doi s-au trezit din coma cu pielea neagra, dupa ce virusul le-a afectat ficatul.

Muncitori romani din Germania, amenintati dupa ce au dezvaluit ororile de pe plantatiile de sparanghel

Guvernul cauta solutii pentru muncitorii romani plecati in Germania care fie au ramas pe drumuri, fie sunt obligati sa lucreze peste 100 de ore pe saptamana.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )