Libnet.ro
UNICEF

11:30

LUDOVIC ORBAN: Imediat ce se vor incheia litigiile privind constructia corvetelor, suntem gata sa semnam contractul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Imediat ce se vor incheia litigiile privind constructia corvetelor, suntem gata sa semnam contractul

Premierul Ludovic Orban, prezent astazi la Paris, a declarat ca de indata ce se vor incheia litigiile privind constructia celor patru corvete multifunctionale din programul de inzestrare a Armatei va putea fi semnat contractul cu castigatorul licitatiei. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Dupa alegeri vor urma patru ani de pace politica Va fi o perioada in care Romania va avea oportunitati

Premierul Ludovic Orban a declarat, in cursul zilei de sambata, la Arad, ca urmatorii patru ani vor aduce pentru Romania o perioada de pace politica. Totodata, el a discutat si despre oportunitatile pe care.

LUDOVIC ORBAN: Vom face complementar un PNDL 3, dupa ce se termina sau se apropie de final lucrarile la PNDL 1 si 2

Programele PNDL 1 si 2 vor continua, iar dupa stabilirea proiectelor de investitii locale ce ar urma sa fie finantate cu bani europeni prin exercitiul financiar 2021-2027, dar si prin Programul National de Rezilienta si Recuperare, se va implementa, complementar, PNDL 3, a anuntat astazi, la Suceava, prim-ministrul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Daca oamenii respecta regulile, riscul de transmitere se diminueaza si nu e nevoie de alte masuri de restrictie

Premierul Ludovic Orban, prezent astazi la Paris, a declarat ca in masura in care populatia respecta regulile, riscul de transmitere a noului coronavirus se diminueaza drastic si nu va fi nevoie de noi masuri de restrictie.

LUDOVIC ORBAN, LA PARIS: Am semnat o noua foaie de parcurs privind Parteneriatul strategic cu Franta, cu o structura actualizata, ambitioasa

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la Paris, ca a semnat alaturi de omologul sau francez, Jean Castex, o noua foaie de parcurs in ceea ce priveste Parteneriatul strategic dintre cele doua tari, cu o structura actualizata, ambitioasa .

Ludovic Orban: OUG privind esalonarea datoriilor acumulate de la starea de urgenta va fi publicata in Monitorul Oficial in cursul acestei zile sau marti (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Ordonanta de Urgenta care prevede esalonarea datoriilor acumulate de la inceputul starii de urgenta si suspendarea si dupa 25 octombrie a executarilor silite va.

Ce se intampla cu circulatia pe timp de noapte. Ludovic Orban a facut anuntul chiar azi

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, la Arad, ca este in evaluare o eventuala decizie privind restrictionarea circulatiei pe timp de noapte, din cauza pandemiei de COVID-19. Ludovici Orban, anunt ingrijorator: libera circulatie pe timp de noapte ar putea fi restrictionata Ludovic Orban s-a aflat la Arad, sambata, unde a declarat ca se evalueaza posibilitatea .

Ludovic Orban: Evaluam o eventuala decizie privind restrictionarea liberei circulatii pe timp de noapte (VIDEO)

Sambata, premierul Ludovic Orban a declarat ca este in evaluare o decizie privind restrictionarea liberei circulatii pe timp de noapte, din cauza pandemiei generate de COVID-19. Grupul de Comunicare.

Ludovic Orban a facut anuntul momentului despre pensii. Cand vor creste, de fapt

Ludovic Orban a facut anuntul momentului despre pensii si a spus cand vor creste, de fapt, indemnizatiile pensionarilor. Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca pensiile pot creste doar prin dezvoltare economica, pentru ca se platesc din contributiile de asigurari sociale ale persoanelor care muncesc. Ludovic Orban dezamageste toti pensionarii. Ce anunt a facut despre pensii .

Ludovic Orban: Parteneriatul strategic cu Franta a fost intarit. Am semnat o noua foaie de parcurs, pe patru ani (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat luni, in cadrul vizitei oficiale de la Paris, ca a semnat impreuna cu omologul sau francez, Jean Castex, o noua foaie de parcurs privind Parteneriatul strategic cu.

VIDEO Ludovic Orban, la Paris: Parteneriatul strategic cu Franta a fost intarit. Am semnat o noua foaie de parcurs, pe patru ani

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, la Paris, ca a semnat impreuna cu omologul sau francez Jean Castex o noua foaie de parcurs privind Parteneriatul strategic cu Franta, care vizeaza evolutia relatiilor bilaterale pe urmatorii patru ani.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )