Libnet.ro
UNICEF

16:15

Premierul Ludovic Orban incepe luni o vizita oficiala in Franta. El este insotit de ministrii de Externe, Apararii, Economiei si Agriculturii

Adevărul Adevărul,
Premierul Ludovic Orban incepe luni o vizita oficiala in Franta. El este insotit de ministrii de Externe, Apararii, Economiei si Agriculturii

Premierul Ludovic Orban incepe luni vizita oficiala de doua zile in Franta, urmand sa aiba intrevederi cu omologul francez, Jean Castex, cu reprezentanti ai Consiliului intreprinderilor Franta-Romania, precum si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti. Premierul este insotit de ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, ministrul Economiei, Virgil Popescu, ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca si de ministrul Agriculturii, Adrian Oros. continuă pe Adevărul

Premierul Ludovic Orban incepe azi o vizita oficiala in Franta

Premierul Ludovic Orban incepe azi vizita oficiala de doua zile in Franta, urmand sa aiba intrevederi cu omologul francez, Jean Castex, cu reprezentanti ai Consiliului intreprinderilor Franta-Romania, precum si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti, conform news. ro.

Continua vizita delegatiei romane in Franta. Premierul Ludovic Orban participa la ceremonia oficiala de intampinare si tot astazi va sustine declaratii comune de presa alaturi de Jean Castex (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban participa, luni dupa-amiaza, la ceremonia oficiala de intampinare a delegatiei romane care efectueaza o vizita in Franta. Potrivit Guvernului, urmatorul eveniment de pe agenda.

Ludovic Orban: Principalul punct al vizitei in Franta e semnarea foii de parcurs a Parteneriatului Strategic pe urmatorii patru ani (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban incepe, luni, o vizita oficiala in Franta. El va fi insotit de ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, ministrul Economiei, Virgil Popescu, ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ci.

Ludovid Orban, primit de premierul Frantei, Jean Castex. Ce documente importante semneaza prim-ministrul in Hexagon

Premierul Ludovic Orban a fost primit luni la Paris de omolgul sau francez, Jean Castex. Este prima vizita oficiala importanta efectuata de premierul Romaniei, de la inceputul pandemiei. Ludovic Orban va avea intalniri cu presedintele Adunarii Nationale a Republicii Franceze, cu presedintele Senatului si cu presedintele partidului Les Republicains. in cadrul vizitei, premierul Romaniei va semna ma multe documente de importanta strategica.

Ludovic Orban il va intalni pe omologul lui francez la Paris

Premierul Ludovic Orban va face luni si marti o vizita oficiala in Franta, unde se va intalni cu omologul francez, Jean Castex, cu presedintele Adunarii Nationale, Richard Ferrand, presedintele Senatului, Gerard Larcher, si cu presedintele Partidului Les Republicains, Christian Jacob, transmite Agerpres.

Premierul Frantei s-a uitat intr-o foaie pentru a-i spune corect numele lui Ludovic Orban

Aflat la Paris intr-o vizita oficiala, unde se intalneste cu mai multi oficiali ai Guvernului Francez, Ludovic Orban a dat declaratii impreuna cu omologul sau francez, Jean Castex. Prim-ministrul Frantei a trebuit sa se uite cu atentie intr-o foaie pentru a-i spune corect numele premierului roman.

LUDOVIC ORBAN, LA PARIS: Am semnat o noua foaie de parcurs privind Parteneriatul strategic cu Franta, cu o structura actualizata, ambitioasa

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la Paris, ca a semnat alaturi de omologul sau francez, Jean Castex, o noua foaie de parcurs in ceea ce priveste Parteneriatul strategic dintre cele doua tari, cu o structura actualizata, ambitioasa .

LUDOVIC ORBAN: Daca oamenii respecta regulile, riscul de transmitere se diminueaza si nu e nevoie de alte masuri de restrictie

Premierul Ludovic Orban, prezent astazi la Paris, a declarat ca in masura in care populatia respecta regulile, riscul de transmitere a noului coronavirus se diminueaza drastic si nu va fi nevoie de noi masuri de restrictie.

LUDOVIC ORBAN: Imediat ce se vor incheia litigiile privind constructia corvetelor, suntem gata sa semnam contractul

Premierul Ludovic Orban, prezent astazi la Paris, a declarat ca de indata ce se vor incheia litigiile privind constructia celor patru corvete multifunctionale din programul de inzestrare a Armatei va putea fi semnat contractul cu castigatorul licitatiei.

LUDOVIC ORBAN: Suntem datori si recunoscatori tuturor eroilor cazuti la datorie de-a lungul istoriei

Premierul Ludovic Orban si-a exprimat recunostinta, intr-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Armatei Romane, fata de eroii cazuti la datorie de-a lungul istoriei, afirmand ca datorita sacrificiului acestora generatiile de azi se bucura de o Romanie stat national, suveran si independent, unitar si indivizibil.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )