Libnet.ro
UNICEF

14:45

Locuintele din Londra, cel mai mare declin al preturilor din ultimii sase ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Locuintele din Londra, cel mai mare declin al preturilor din ultimii sase ani

Preturile locuintelor din Londra au inregistrat in luna august cel mai mare declin din ultimii sase ani fata de luna anterioara. Aceasta tendinta arata o calmare a pietei imobiliare a capitalei britanice, aflata in pericol de formare a unei bule. continuă pe Wall-Street Ro

Londra: Preturile locuintelor, cel mai mare declin al ultimilor 6 ani si jumatate

Preturile locuintelor din Londra au consemnat, in august fata de iulie, cel mai mare declin din ultimii sase ani si jumatate, evolutie ce sugereaza calmarea pietei imobiliare a capitalei britanice, confruntata cu riscul unei bule speculative, scrie Bloomberg.

Preturile locuintelor din Londra au inregistrat in august cel mai mare declin din ultimii sase ani

Preturile locuintelor din Londra au inregistrat in luna august cel mai mare declin din ultimii sase ani fata de luna anterioara, evolutie care sugereaza calmarea pietei imobiliare a capitalei britanice,.

Cel mai mare vulcan din Islanda, in pericol sa erupa. Industria aviatica din Europa a fost avertizata

Industria aviatica din Europa a fost avertizata cu privire la posibilitatea perturbarii traficului aerian din cauza activitatii inregistrate la cel mai mare sistem vulcanic din Islanda, Bardarbunga. Sky News scrie.

Jurnalist de la New York Times: Barack Obama este cel mai mare dusman al libertatii presei

James Risen: Numerosi oameni cred ca este vorba de un fel de joc, de un semnal sau de o campanie de imagine. Oamenii nu vor sa creada ca Barack Obama incearca sa limiteze activitatile media si initiativele activistilor civici. Dar exact asta face Barack Obama. Este cel mai mare dusman al libertatii presei din aceasta generatie, i-a declarat James Risen colegei sale Maureen Dowd, care a scris un editorial in The New York Times intitulat Cand va fi judecat sistemul judiciar?.

Contrabanda cu tigarete, la cel mai mare nivel din ultimii trei ani

Pia and ta neagra a and tigaretelor a crescut in iulie, situandu-se la 17%, fa and ta de 16,1 %, in luna mai and si circa 14% la finele anului trecut, conform datelor companiei de cercetare Novel Research, care precizeaza ca este cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani.

Blaga: Ne batem la prezidentiale cu cel mai mare mincinos din istoria moderna a Romaniei

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca in campania pentru prezidentiale cele doua partide din ACL trebuie sa se bata cu cel mai mare mincinos din istoria moderna a Romaniei, indicandu-l pe premierul Victor Ponta. Ne batem cu cel mai mare mincinos din istoria moderna a Romaniei, Victor Ponta. Om din asta nu ati mai vazut. Eu spuneam acum un an de zile - si a si fost preluata expresia de catre altii - ca Ponta minte cum respira, dar uitati-va la el, minte de dimineata pana seara, a sustinut Blaga.

Cel mai mare producator de avioane de lupta din Rusia construieste un aparat multifunctional

Compania ruseasca Sukhoi si partenerul sau din India intentioneaza sa construiasca un avion cu utilizari multiple, a anunta RIA Novosti, citandu-l pe presedintele Sukhoi, Mihail Pogosyan.

Irak: Ofensiva kurda pentru recucerirea celui mai mare baraj

For and tele kurde, sus and tinute de avia and tia americana, au lansat ieri o ofensiva pentru a recuceri de la teroristii din gruparea jihadista Statul Islamic SI) barajul din Mosul, cel mai mare al Irakului, a declarat un inalt responsabil militar kurd citat de AFP.

Ofensiva kurda pentru recucerirea celui mai mare baraj din Irak

Fortele kurde, sustinute de aviatia americana, au lansat sambata o ofensiva pentru a recuceri de la jihadistii din gruparea Statul Islamic ISI) barajul de la Mosul, cel mai mare din Irak .

Echipa de Dobdgeball Arad va fi reprezentanta Romaniei la cel mai mare eveniment international

Echipa de Dobdgeball Arad, alcatuita din jucatorii: Daniel Nedelcu, Ruben Galis, Leonard Olariu, Iulian Romanasu, Andrei Tuca si Paul Ungur va fi reprezentanta Romaniei la Campionatul European de Dodgeball 2014.

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )