Libnet.ro
UNICEF

12:30

Contracandidatul lui Kovesi la sefia Parchetului European nu s-a retras din cursa pentru EPPO

Antena3 Antena3,
Contracandidatul lui Kovesi la sefia Parchetului European nu s-a retras din cursa pentru EPPO

Lili Bayer, reporter la politico. eu, relateaza pe Twitter ca jurnalistii publicatiei internationale au vorbit cu Jean-Francois Bohnert, contracandidatul Laurei Codruta Kovesi la functia de procuror-sef al. continuă pe Antena3

Iohannis, despre sansele lui Kovesi la sefia Parchetului European: Sunt sanse bune, dar garantat nu este

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi are sanse bune pentru a prelua conducerea Parchetului European, dar ca functia nu este garantata. El a precizat ca postul de procuror-sef european nu intra la negocierile pentru comisari si vicepresedinti ai PE.

Dancila: imi sustin opinia ca nu este oportuna sustinerea Codrutei Kovesi la sefia Parchetului European

Premierul Viorica Dancila spune ca isi mentine opinia ca nu este oportuna o sustinere a Guvernului pentru fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi in competitia pentru postul de procuror-sef european. Eu personal nu cred ca este oportuna o sustinere, dar acest lucru il vom stabili in forurile statutare, a declarat Dancila.

POLITICO.eu: Contracandidatul lui Kovesi la sefia Parchetului European nu s-a retras din cursa pentru EPPO

Lili Bayer, reporter la politico. eu, relateaza pe Twitter ca jurnalistii publicatiei internationale au vorbit cu Jean-Francois Bohnert, contracandidatul Laurei Codruta Kovesi la functia de procuror-sef al.

KLAUS IOHANNIS: Kovesi, sanse mari pentru sefia Parchetului European

Klaus Iohannis crede ca Laura Codruta Kovesi, fostul procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, are sanse bune sa fie numita procuror-sef al Parchetului European, dar ca acest lucru nu este garantat.

Surse Digi24.ro: Franta nu-si retrage candidatul, dar o va sustine pe Kovesi pentru sefia Parchetului european

Consiliul Uniunii Europene nu va retrage candidatura francezului Jean-Francois Bohnert la functia de procuror-sef al Parchetului UE, pentru ca ar insemna ca in competitie sa intre celalalt candidat, clasat pe locul al treilea, germanul Andreas Ritter, au explicat pentru Digi24. ro surse de la Bruxelles.

Detalii de ultima ora despre Kovesi. Ce urmeaza dupa anuntul retragerii contracandidatului ei francez la sefia Parchetului European

Laura Codruta Kovesi ar putea ramane singura in cursa pentru sefia Parchetului European. Procurorul francez Jean-Francois Bohnert ar putea fi numit la sefia Parchetului financiar european, post pentru care a.

Viorica Dancila: Nu cred ca este oportuna sustinerea Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca din punctul sau de vedere, nu este oportuna sustinerea Laurei Codruta Kovesi pentru postul de procuror-sef european. Dancila a sustinut ca aceasta ar.

Ludovic Orban, dupa retragerea contracandidatului lui Kovesi pentru sefia Parchetului European: Pesedisti, va ganditi cumva la seppuku?

Laura Codruta Kovesi a ramas singura in cursa pentru postul de procuror-sef european. Asta dupa ce procurorul francez Jean-Francois Bohnert va fi numit la conducerea Parchetului financiar european, a anuntat.

Kovesi ramane singura in cursa pentru postul de procuror-sef european. Candidatul francez, audiat pentru o alta functie

Procurorul francez Jean-Francois Bohnert, rivalul Laurei Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului European, va fi numit in fruntea Parchetului financiar francez, post pentru care a fost audiat joi, 11 iulie, arata RFI. Practic, fosta sefa DNA a ramas singura in cursa pentru functia de procuror-sef european.

Iohannis, atac la Ciolos: Tot felul de politicieni se agata de tema Kovesi procuror european

Klaus Iohannis l-a ironizat, miercuri, pe Dacian Ciolos referitor la sustinerea pentru Laura Codruta Kovesi la functia de procuror-sef european. Fiind o tema de mare vizibilitate, tot felul de politicieni se agata de ea, a spus presedintele. Iohannis, despre sansele lui Kovesi la sefia Parchetului European: Sunt sanse bune, dar garantat nu este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )