Libnet.ro
UNICEF

19:30

Contractul cu Merlion Resources este cu circa 10 milioane de dolari mai profitabil decat precedentul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Contractul cu Merlion Resources este cu circa 10 milioane de dolari mai profitabil decat precedentul

Recent, tolo. ro a scris ca firma chineza care a cumparat productia de cupru de la Cupru Min este reprezentata de Wang Yan, un controversat om de afaceri chinez. Acestuia i-a fost retrasa cetatenia romana, in urma cu cativa ani, la solicitarea SRI, cu motivatia ca reprezenta un pericol pentru siguranta nationala * Pentru 2017, Cupru Min a achitat catre bugetul de stat redevente miniere in valoare de circa 10 milioane de lei Realizarea unui combinat pentru prelucrarea minereului de cupru ar fi justificata pentru Cupru Min, afirma directorul general interimar Gheorghe Chindris. El precizeaza ca, pentru a fi rentabil, un combinat are nevoie de circa 100. 000 tone/an de concentrat de cupru. continuă pe Ziarul Bursa

Un nou clip face furori pe Youtube. Panamera, cea mai in voga piesa a momentului, a trecut de 10 milioane de vizualizari (VIDEO)

O noua piesa face furori pe Youtube. Este vorba de cantecul Panamera, interpetat de Lino Golden, impreuna cu Aspy. Videoclipul a reusit performanta sa depaseasca 10 milioane de vizualizari pe.

Proces cu miza de peste 10 milioane de lei intre procesatorul de carne Elit si ANAF

Compania Elit SRL Cugir, vanduta anul trecut de catre omul de afaceri Dorin Mateiu concernului chinez WH Group LTD, a obtinut in instanta de judecata anularea unor decizii emise de catre Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili din cadrul ANAF si Administratia Judeteana a Finantelor Publice Alba in valoare de peste 10 milioane de lei.

Lance Armstrong, bun de plata - Va da cinci milioane de dolari pentru a evita un proces

Fostul ciclist Lance Armstrong, care a fost suspendat pe viata in 2012 din cauza dopajului si a pierdut toate cele sapte trofee castigate in Turului Frantei, va plati suma de cinci milioane de dolari aproximativ 4 milioane de euro) pentru a evita un proces cu statul american, informeaza Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )