Libnet.ro
UNICEF

20:00

Proces cu miza de peste 10 milioane de lei intre procesatorul de carne Elit si ANAF

Adevărul Adevărul,
Proces cu miza de peste 10 milioane de lei intre procesatorul de carne Elit si ANAF

Compania Elit SRL Cugir, vanduta anul trecut de catre omul de afaceri Dorin Mateiu concernului chinez WH Group LTD, a obtinut in instanta de judecata anularea unor decizii emise de catre Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili din cadrul ANAF si Administratia Judeteana a Finantelor Publice Alba in valoare de peste 10 milioane de lei. continuă pe Adevărul

Cti bani au primit participantii la Pilonul II de pensii n cei 10 ani de functionare a sistemului: Peste 19.000 de persoane au ncasat peste 91 milioane de lei

Peste 6800 de participanti au primit pensii pentru limita de varsta in valoare de peste 58,9 milioane de lei, 366 de persoane au primit pensii de invaliditate in valoare de 927. 675 lei si 11. 876 de plati in valoare de peste 31,1 milioane lei s-au facut catre rudele participantilor decedati, potrivit datelor transmise HotNews. ro de catre ASF. La momentul actual nu exista legea de plata de pensiilor din sistemul privat, dar pentru cei care indeplinesc conditiile de pensionare se plateste valoarea activului net personal sub forma de plata unica sau esalonat pe o perioada de maximum 5 ani, in functie de alegerea participantului, conform unei Norme ASF.

ANAF aplica sanctiuni de 1,6 milioane lei

Inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala, din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), au continuat actiunile de control desfasurate la nivel national pentru a creste gradul de fiscalizare a incasarilor si au aplicat sanctiuni contraventionale in valoare totala de peste 1,6 milioane lei, a anuntat, astazi, institutia.

Contractul cu Merlion Resources este cu circa 10 milioane de dolari mai profitabil decat precedentul

Recent, tolo. ro a scris ca firma chineza care a cumparat productia de cupru de la Cupru Min este reprezentata de Wang Yan, un controversat om de afaceri chinez. Acestuia i-a fost retrasa cetatenia romana, in urma cu cativa ani, la solicitarea SRI, cu motivatia ca reprezenta un pericol pentru siguranta nationala * Pentru 2017, Cupru Min a achitat catre bugetul de stat redevente miniere in valoare de circa 10 milioane de lei Realizarea unui combinat pentru prelucrarea minereului de cupru ar fi justificata pentru Cupru Min, afirma directorul general interimar Gheorghe Chindris. El precizeaza ca, pentru a fi rentabil, un combinat are nevoie de circa 100. 000 tone/an de concentrat de cupru.

Compania IT romneasca Bittnet vrea afaceri de 100 milioane lei, anul urmator, si planuieste noi achizitii

Bittnet, firma de IT fondata de fratii Cristian si Mihai Logofatu, tineste o cifra de afaceri de 100 milioane lei pana in 2020. GECAD NET, firma recent achizitionata de cei doi de la omul de afaceri Radu Georgescu, va fi transformata in DENDRIO si se pregatesc de alte doua noi achiztii.

Profit.ro: Grupul german Phoenix cumpara Help Net si Farmexim, ntr-o tranzactie de peste 100 milioane de euro

Grupul german Phoenix a cumparat lantul de farmacii Help Net, incluzand peste 220 de unitati, si compania Farmexim, al patrulea mare distribuitor farmaceutic din Romania, ambele controlate de omul de afaceri Ovidiu Buluc, anunta Profit. ro, precizand ca tranzactia se ridica, conform surselor sale, la peste 100 milioane de euro.

Un nou clip face furori pe Youtube. Panamera, cea mai in voga piesa a momentului, a trecut de 10 milioane de vizualizari (VIDEO)

O noua piesa face furori pe Youtube. Este vorba de cantecul Panamera, interpetat de Lino Golden, impreuna cu Aspy. Videoclipul a reusit performanta sa depaseasca 10 milioane de vizualizari pe.

Cel mai degradat bulevard din municipiu intra in reabilitare. Investitia depaseste cinci milioane de lei

Unul dintre marile bulevarde din municipiul Hunedoara va intra in reabilitare. A fost semnat contractul ce ce prevede lucrari de peste cinci milioane de lei.

Antifrauda a confiscat textile de aproape 3 milioane de lei/ Marfa era destinata unei firme cu comportament fiscal neadecvat

Inspectorii antifrauda din cadrul Directiei Regionale Antifrauda 5 Deva au confiscat recent articole vestimentare de aproape 3 milioane de lei dintr-un transport rutier de marfuri, in punctul de trecere a frontierei Nadlac 2 - Autostrada, se arata intr-un comunicat transmis marti de reprezentantii Antifraudei. in urma verificarilor efectuate s-a constatat ca beneficiarul marfurilor era o societate cu comportament fiscal neadecvat, care era utilizata pentru a crea o aparenta de legalitate a achizitiilor intracomunitare de marfuri. in realitate, marfurile urmau sa fie comercializate pe teritoriul Romaniei, cu scopul sustragerii de la plata taxelor si impozitelor.

Silvia Radu se lauda cu achizitia de flori care a costat Primaria 2 milioane de lei: Chisinaul a ajuns in presa internationala

Desi multi politicieni au incercat sa manipuleze si sa lanseze minciuni la adresa acestui proiect, Chisinaul a ajuns in presa internationala, asa a comentat primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu, criticile ce i-au fost aduse dupa ce Primaria a cumparat un covor de flori in valoare de aproape 2 milioane de lei.

Volum de doar 22 milioane lei

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, un volum de numai 21,7 milioane de lei 4,67 milioane de euro), inferior celui din sedinta anterioara, de 22,6 milioane de lei si cu mult sub valoarea medie consemnata in acest an, de 56,3 milioane de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )