Libnet.ro
UNICEF

20:15

Contractul de privatizare a companiei CFR Marfa, aprobat de Guvern

Antena3 Antena3,
Contractul de privatizare a companiei CFR Marfa, aprobat de Guvern

Contractul de privatizare a companiei CFR Marfa a fost aprobat prin hotarare de Guvern, informeaza Mediafax. Hotararea de Guvern se refera la aprobarea elementelor principale ale contractului care urmeaza sa. continuă pe Antena3

Contractul de privatizare a CFR Marfa, aprobat de Guvern

Update 15:11 Ponta: Am adoptat Hotararea de Guvern privind contractul de privatizare a CFR Marfa Premierul Victor Ponta a confirmat, intr-o conferinta de presa, ca Hotararea de Guvern privind contractul de privatizare a CFR Marfa a fost adoptata in sedinta Executivului de astazi.

Guvernul a aprobat contractul de privatizare a companiei CFR Marfa

Contractul de privatizare a companiei CFR Marfa a fost aprobat de Guvern, in sedinta de miercuri, au declarat agentiei Mediafax surse oficiale.

Contractul pentru privatizarea CFR Marfa - posibil, azi, in Guvern

Contractul pentru privatizarea CFR Marfa este posibil sa intre astazi in sedinta de Guvern, ne-a spus, ieri, Relu Fenechiu, fost ministru al transporturilor, dupa ce a discutat cu reprezentantii Executivului pe marginea vanzarii operatorului nostru feroviar de marfa.

Victor Ponta: Guvernul aproba contractul de privatizare a CFR Marfa

Premierul Victor Ponta a confirmat ca Guvernul va aproba, miercuri, contractul de privatizare a CFR Marfa. Seful Executivului a mentionat ca isi asuma raspunderea in acest caz, iar documentul va fi transmis.

Victor Ponta: Guvernul aproba contractul de privatizare a CFR Marfa si il trimite la CSAT

Premierul Victor Ponta a confirmat ca Guvernul va aproba, miercuri, contractul de privatizare a CFR Marfa. Seful Executivului a mentionat ca isi asuma raspunderea in acest caz, iar documentul va fi transmis.

UPDATE. Ponta confirma: Guvernul aproba vanzarea CFR Marfa.

UPDATE: Contractul de privatizare a companiei CFR Marfa a fost aprobat de Guvern, in sedinta de miercuri, au declarat agentiei Mediafax surse oficiale. Hotararea de Guvern se refera la aprobarea elementelor principale ale contractului care urmeaza sa fie incheiat intre Ministerul Transporturilor si Grup Feroviar Roman GFR) pentru transferul a 51% din capitalul CFR Marfa. _ _ _ _ UPDATE: Premierul Victor Ponta a confirmat ca Guvernul va aproba, miercuri, contractul de privatizare a CFR Marfa .

Ponta confirma ca Guvernul va aproba contractul de privatizare a CFR Marfa

Premierul Victor Ponta a declarat, in cadrul sedintei de Guvern, ca in lunile septembrie, octombrie si noiembrie exista o agenda internationala foarte importanta.

VIDEO Victor Ponta: Am aprobat Hotararea de Guvern privind privatizarea CFR Marfa si o vom transmite CSAT. Daca nu este convocat CSAT, pica privatizarea

Hotararea de Guvern privind aprobarea contractului de privatizare a CFR Marfa a fost aprobata si urmeaza sa fie trimisa Consiliului Superior de Aparare a Tarii CSAT) pentru un aviz, a anuntat premierul Victor Ponta, dupa sedinta de Guvern. Intrebat ce se intampla daca nu este convocat CSAT, Ponta a spus ca se anuleaza privatizarea. Pana pe 23 septembrie trebuie sa semnam sau nu contractul. Daca este din vina noastra, nu se intampla nimic. Pur si simplu se anuleaza licitatia, a explicat Ponta. Potrivit acestuia, presedintele poate convoca CSAT in 60 de zile. Premierul a precizat ca semnarea contractului de privatizare va avea loc doar dupa sedinta CSAT, probabil in luna septembrie. Intrebat care este motivul pentru care a fost trimis actul normativ in CSAT, in conditiile in care Consiliul a avizat deja strategia de privatizare a CFR Marfa, Ponta a raspuns ca este o companie strategica.

Victor Ponta: Am aprobat Hotararea de Guvern privind privatizarea CFR Marfa si o vom transmite CSAT. Daca nu este convocat CSAT, pica privatizarea

Hotararea de Guvern privind aprobarea contractului de privatizare a CFR Marfa a fost aprobata si urmeaza sa fie trimis Consiliului Superior de Aparare a Tarii CSAT) pentru un aviz, a anuntat premierul Victor Ponta, dupa sedinta de Guvern. Intrebat ce se intampla daca nu este convocat CSAT, Ponta a spus ca pica privatizarea. Potrivit premierului, presedintele poate convoca CSAT in 60 de zile. Premierul a precizat ca semnarea contractului de privatizare va avea loc doar dupa sedinta CSAT, probabil in luna septembrie. intrebat care este motivul pentru care a fost trimis actul normativ in CSAT, in conditiile in care Consiliul a avizat deja strategia de privatizare a CFR Marfa, Ponta a raspuns ca este o companie strategica. Stire in curs de actualizare.

UPDATE Guvernul a aprobat contractul de privatizare a CFR Marfa

Guvernul a aprobat in sedinta de astazi contractul de privatizare a transportatorului feroviar de stat CFR Marfa, au declarat surse oficiale potrivit Mediafax. Grup Feroviar Roman, companie detinuta de Gruia Stoica, a fost desemnata in urma cu o luna castigatorul licitatiei pentru preluarea a 51% din CFR Marfa.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )