Libnet.ro
UNICEF

23:00

Contractul de privatizare a CFR Marfa, aprobat de Guvern

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Contractul de privatizare a CFR Marfa, aprobat de Guvern

Update 15:11 Ponta: Am adoptat Hotararea de Guvern privind contractul de privatizare a CFR Marfa Premierul Victor Ponta a confirmat, intr-o conferinta de presa, ca Hotararea de Guvern privind contractul de privatizare a CFR Marfa a fost adoptata in sedinta Executivului de astazi. continuă pe Ziarul Bursa

Contractul de privatizare a companiei CFR Marfa, aprobat de Guvern

Contractul de privatizare a companiei CFR Marfa a fost aprobat prin hotarare de Guvern, informeaza Mediafax. Hotararea de Guvern se refera la aprobarea elementelor principale ale contractului care urmeaza sa.

Victor Ponta: Pana astazi nu e nimic in neregula in procesul de privatizare CFR Marfa

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la RTV ca, pana la ora actuala, nu s-au sesizat nereguli in privatizarea CFR Marfa.

UPDATE. Ponta confirma: Guvernul aproba vanzarea CFR Marfa.

UPDATE: Contractul de privatizare a companiei CFR Marfa a fost aprobat de Guvern, in sedinta de miercuri, au declarat agentiei Mediafax surse oficiale. Hotararea de Guvern se refera la aprobarea elementelor principale ale contractului care urmeaza sa fie incheiat intre Ministerul Transporturilor si Grup Feroviar Roman GFR) pentru transferul a 51% din capitalul CFR Marfa. _ _ _ _ UPDATE: Premierul Victor Ponta a confirmat ca Guvernul va aproba, miercuri, contractul de privatizare a CFR Marfa .

UPDATE Guvernul a aprobat contractul de privatizare a CFR Marfa

Guvernul a aprobat in sedinta de astazi contractul de privatizare a transportatorului feroviar de stat CFR Marfa, au declarat surse oficiale potrivit Mediafax. Grup Feroviar Roman, companie detinuta de Gruia Stoica, a fost desemnata in urma cu o luna castigatorul licitatiei pentru preluarea a 51% din CFR Marfa.

Victor Ponta: Guvernul aproba contractul de privatizare a CFR Marfa

Premierul Victor Ponta a confirmat ca Guvernul va aproba, miercuri, contractul de privatizare a CFR Marfa. Seful Executivului a mentionat ca isi asuma raspunderea in acest caz, iar documentul va fi transmis.

Victor Ponta: Guvernul aproba contractul de privatizare a CFR Marfa si il trimite la CSAT

Premierul Victor Ponta a confirmat ca Guvernul va aproba, miercuri, contractul de privatizare a CFR Marfa. Seful Executivului a mentionat ca isi asuma raspunderea in acest caz, iar documentul va fi transmis.

UPDATE Presedintia: Ar fi o ilegalitate ca CSAT sa se pronunte pe contractul de privatizare CFR Marfa. Ponta incearca sa fuga de responsabilitate

CSAT nu are competenta si nu va acorda un aviz pe un contract de privatizare, au declarat pentru HotNews. ro surse din Administratia Prezidentiala, dupa ce premierul Victor Ponta a anuntat miercuri ca guvernul a aprobat Hotararea de Guvern privind privatizarea CFR Marfa, care va fi transmisa spre avizare Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. UPDATE: Purtatorul de cuvant al presedintelui, Bogdan Oprea, afirma ca ar fi o ilegalitate ca CSAT sa se pronunte pe contractul de privatizare a companiei CFR Marfa, acuzandu-l pe premierul Victor Ponta ca incearca sa fuga de responsabilitate in acest caz.

Guvernul a aprobat contractul de privatizare a companiei CFR Marfa

Contractul de privatizare a companiei CFR Marfa a fost aprobat de Guvern, in sedinta de miercuri, au declarat agentiei Mediafax surse oficiale.

Presedintia: Ar fi o ilegalitate ca CSAT sa se pronunte pe contractul de privatizare CFR Marfa. Ponta incearca sa fuga de responsabilitate / Guvernul: Executivul asteapta o decizie a CSAT privind CFR Marfa. Bogdan Oprea nu are dreptul legal sa exprime po

CSAT nu are competenta si nu va acorda un aviz pe un contract de privatizare, au declarat pentru HotNews. ro surse din Administratia Prezidentiala, dupa ce premierul Victor Ponta a anuntat miercuri ca guvernul a aprobat Hotararea de Guvern privind privatizarea CFR Marfa, care va fi transmisa spre avizare Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Ulterior, purtatorul de cuvant al presedintelui, Bogdan Oprea, afirma ca ar fi o ilegalitate ca CSAT sa se pronunte pe contractul de privatizare a companiei CFR Marfa, acuzandu-l pe premierul Victor Ponta ca incearca sa fuga de responsabilitate in acest caz. In replica, purtatorul de cuvant al Guvernului, Andrei Zaharescu, a transmis ca Executivul asteapta o decizie privind CFR Marfa in prima sedinta a CSAT, purtatorul de cuvant al Presedintiei neavand dreptul legal sa exprime pozitii in numele CSAT, pentru ca nu face parte din componenta acestuia.

Ponta confirma ca Guvernul va aproba contractul de privatizare a CFR Marfa

Premierul Victor Ponta a declarat, in cadrul sedintei de Guvern, ca in lunile septembrie, octombrie si noiembrie exista o agenda internationala foarte importanta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )