Libnet.ro
UNICEF

18:15

UPDATE. Ponta confirma: Guvernul aproba vanzarea CFR Marfa.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Ponta confirma: Guvernul aproba vanzarea CFR Marfa.

UPDATE: Contractul de privatizare a companiei CFR Marfa a fost aprobat de Guvern, in sedinta de miercuri, au declarat agentiei Mediafax surse oficiale. Hotararea de Guvern se refera la aprobarea elementelor principale ale contractului care urmeaza sa fie incheiat intre Ministerul Transporturilor si Grup Feroviar Roman GFR) pentru transferul a 51% din capitalul CFR Marfa. _ _ _ _ UPDATE: Premierul Victor Ponta a confirmat ca Guvernul va aproba, miercuri, contractul de privatizare a CFR Marfa . continuă pe România Liberă

Ponta confirma: Guvernul aproba vanzarea CFR Marfa.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a confirmat ca Guvernul va aproba, miercuri, contractul de privatizare a CFR Marfa si a precizat ca documentul va fi transmis si Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), astfel incat presedintele Traian Basescu sa nu lase Guvernul sa greseasca, informeaza Mediafax. Surse guvernamentale au declarat anterior agentiei MEDIAFAX ca proiectul de hotarare de guvern privind aprobarea contractului cu GFR pentru pachetul majoritar de actiuni al CFR Marfa a fost .

Guvernul aproba vanzarea CFR Marfa. Urmeaza avizul CSAT

Premierul Victor Ponta a confirmat ca Guvernul va aproba, miercuri, contractul de privatizare a CFR Marfa si a precizat ca documentul va fi transmis insa si Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), astfel incat presedintele Traian Basescu sa nu.

Predoiu: Ponta poate sa semneze privatizarea CFR Marfa daca o considera oportuna si corecta

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu ii cere premierului Victor Ponta sa semneze contractul de privatizare CFR Marfa daca este de parere ca aceasta privatizare este oportuna si corecta, iar in caz contrar sa-si mai asume inca un esec.

Privatizarea CFR Marfa, pe agenda Guvernului astazi

Proiectul de hotarare de guvern privind aprobarea contractului cu GFR pentru pachetul majoritar de actiuni al CFR Marfa a fost inclus pe agenda sedintei de Guvern de miercuri, au declarat pentru Mediafax surse guvernamentale.

Ponta confirma ca Guvernul va aproba contractul de privatizare a CFR Marfa

Premierul Victor Ponta a declarat, in cadrul sedintei de Guvern, ca in lunile septembrie, octombrie si noiembrie exista o agenda internationala foarte importanta.

CFR Marfa devine miza unui nou razboi politic Ponta: Nu m-ar mira un dosar penal

Premierul Ponta sustine ca din datele de pana in prezent nu rezulta nimic in neregula cu vanzarea CFR Marfa, dar ca nu este exclus sa fie intocmit un dosar penal la sugestia televizata a presedintelui Basescu pentru castigatorul licitatiei, deoarece.

Traian Basescu, despre Silaghi la Transporturi: Un om lipsit de performanta. Ponta sa isi asume privatizarea CFR Marfa. Urmareste declaratiile presedintelui, LIVE, pe www.antena 3.ro

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa astazi, la ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, pe tema nominalizarii liberalului Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor. Declaratiile presedintelui pot fi.

Traian Basescu, despre Silaghi la Transporturi: Un om lipsit de performanta. Ponta sa isi asume privatizarea CFR Marfa

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la Palatul Cotroceni, ca lipsa sa de incredere in performanta lui Ovidiu Silaghi il impiedica sa semneze numirea acestuia la Ministerul Transporturilor. Basescu a.

UPDATE Cum isi asuma Victor Ponta raspunderea pentru privatizarea CFR Marfa: Aproba o Hotarare de Guvern si o trimite la CSAT pentru aviz

Premierul Victor Ponta a anuntat ca in sedinta de miercuri Guvernul va aproba proiectul de Hotarare de Guvern privind privatizarea CFR Marfa. Aprobam HG cu CFR Marfa pentru ca vad ca nu poate sa doarma adversarul politic, a spus Ponta facand referire la acuzatiile recente ale presedintelui Traian Basescu legate de privatizarea companiei feroviare. Ponta spune si ca isi asuma raspunderea asupra privatizarii. Dar ce inseamna asumarea raspunderii in opinia premierului? Sigur ca-mi asum raspnderea, n-am fugit niciodata de respundere. Aprob HG, o trimit la CSAT n. red Consiliul Suprem de Aparare a Tarii) spre aviz, ca daca presedintele stie ceva ce noi nu stim, nu trebuie sa ne lase sa gresim, trebuie sa spuna. Vad insa ca orice om de afaceri roman care nu se inscrie in Miscarea Populara primeste un dosar penal din 2004, 2006, a spus premierul. UPDATE Interesant este ca presedintele a spus in urma cu doua zile ca CSAT nu se ocupa de targuieli, ci doar de probleme de securitate nationala.

Victor Ponta: Guvernul aproba contractul de privatizare a CFR Marfa si il trimite la CSAT

Premierul Victor Ponta a confirmat ca Guvernul va aproba, miercuri, contractul de privatizare a CFR Marfa. Seful Executivului a mentionat ca isi asuma raspunderea in acest caz, iar documentul va fi transmis.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )