Libnet.ro
UNICEF

09:45

Controale la cluburi, terase, baruri si restaurante din Capitala, fiind aplicate amenzi de 174.800 de lei

Adevărul Adevărul,
Controale la cluburi, terase, baruri si restaurante din Capitala, fiind aplicate amenzi de 174.800 de lei

Politia a dat amenzi de 174. 800 de lei in urma unor controale facute vineri la cluburi, terase, baruri si restaurante din Capitala. continuă pe Adevărul

Nereguli la mai multe piete, terase si baruri din Bucuresti Politia a dat amenzi de peste 174.000 de lei

Amenzi in valoare totala de peste 174. 000 de lei au fost date de politistii bucuresteni, care au actionat in ultimele 24 de ore indeosebi pentru verificarea respectarii masurilor care se aplica pe durata starii de alerta. Nereguli au fost constatate de politisti la mai multe cluburi, terase, baruri, dar si piete.

Admitere liceu 2020. Top 10 cele mai cautate licee din capitala

Colegiul National Sf. Sava este colegiul unde, de ani buni, orice elev din Capitala vrea sa fie admis. La profilul matematica-informatica, bilingv engleza, media a fost de 9,89, in timp ce la profilul stiintele naturii, media a fost de 9,85. in privinta promovabilitatii la Bacalaureat, insa, Colegiul National Tudor Vianu ocupa locul intai, conform Adevarul.

Veste buna pentru bucuresteni! A fost inaugurat primul amfiteatru din Capitala in aer liber

A fost inaugurat primul amfiteatru din Capitala construit in aer liber, in incinta unei unitati de invatamant din Sectorul 6 al Capitalei. in noul spatiu, care a necistat o investitie de 150 mii euro, vor fi gazduite spectacole, concursuri, decernari de premii, conferinte si nu numai. De asemenea, va fi organizat si Festivalul Regina Maria, festival de teatru dedicat copiilor din scolile si liceele sectorului.

Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitala inchide de astazi Sectia Zerlendi, care functioneaza intr-o cladire veche de 130 de ani

Sectia Zerlendi a Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitala va fi inchisa incepand de miercuri, in conditiile in care functiona intr-un imobil vechi de peste 130 de ani, cu risc seismic gradul I, a anuntat conducerea spitalului. Sectia avea 140 de paturi, iar reprezentantii spitalului spun ca se vor face eforturi suplimentare pentru ca minusul de paturi din cauza inchiderii sa afecteze cat mai putin tratamentul pentru pacientii cu afectiuni respiratorii.

Poveste de groaza pe strada Basmului din Capitala. Un barbat s-a aruncat de la etajul noua al unui bloc

Incident cumplit pe strada Basmului din Bucuresti. Un barbat s-a aruncat de la etajul noua al unui bloc.

Simona Halep a ramas fara ceasul in valoare de 80.000 de euro. Totul s-a intamplat intr-un restaurant din Capitala

Simona Halep s-a panicat putin dupa ce a vazut ca ceasul ei in valoare de 80. 000 de euro lipseste. Aceasta a uitat obiectul intr-un restaurant de lux din Bucuresti, acolo unde luase masa impreuna cu iubitul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2075 seconds )