Libnet.ro
UNICEF

13:15

Admitere liceu 2020. Top 10 cele mai cautate licee din capitala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Admitere liceu 2020. Top 10 cele mai cautate licee din capitala

Colegiul National Sf. Sava este colegiul unde, de ani buni, orice elev din Capitala vrea sa fie admis. La profilul matematica-informatica, bilingv engleza, media a fost de 9,89, in timp ce la profilul stiintele naturii, media a fost de 9,85. in privinta promovabilitatii la Bacalaureat, insa, Colegiul National Tudor Vianu ocupa locul intai, conform Adevarul. continuă pe Ziarul Bursa

Admitere facultate 2020. Ingineria tine lumea in miscare. Cele mai cautate specializari

Fie ca este vorba despre constructii, electronica, calculatoare, automatizari, mecanica sau agricultura, inginerii sunt tot mai cautati pe piata muncii. An de an, facultatile tehnice raman in topul preferintelor tinerilor.

Admitere facultate 2020. Cele mai cautate specializari in 2020

Dupa sustinerea examenului de bacalaureat, absolventii claselor a 12-a se pregatesc intens pentru focul admiterii la facultate. Universitatile din marile centre universitare vor intra in urmatoarea perioada.

Admitere la liceu 2020. Joi, 2 iulie, incepe completarea fiselor cu optiuni

Completarea optiunilor elevilor in fisele de inscriere pentru admiterea la liceu incepe joi, potrivit calendarului Ministerului Educatiei. Conform MEC, in intervalul 2 - 8 iulie, se vor completa optiunile in fisele de inscriere de catre absolventi si parintii acestora, asistati de dirigintii claselor a VIII-a.

Bac 2020. Top 5 judete cu cele mai mici note la Bacalaureat

S-a incheiat prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2020, iar rezultatele au fost publicate, marti, 30 iunie, de Ministerul Educatiei. Astfel ca, in topul judetelor cu cele mai mici note la Bacalaureat 2020.

Admitere la liceu 2020. Cum se completeaza fisa de inscriere si cum se face repartizarea

Admitere la liceu 2020. Completarea optiunilor in fisele de inscriere se va face in perioada 2-6 iulie, iar repartizarea computerizata este programata in 10 iulie.

Bac 2020. Top 5 judete cu cele mai mari note la Bacalaureat

Ministerul Educatiei a afisat notele pentru prima seisiune a examenului de Bacalaureat 2020. Absolventii de clasa a XII-a care se considera nedreptatiti de notare pot depune contestatie marti si miercuri. Amint.

Top 10 licee in Olt dupa rata de promovare la BAC. Liceul cu cele mai multe medii de 10 conduce

Top-ul unitatilor de invatamant dupa rezultatele obtinute de elevi la Bacalaureat nu ofera mari surprize, cele mai bune licee fiind aceleasi de ani buni.

Val de contestatii la Bacalaureat 2020. Cele mai multe cereri de recorectare, depuse la Romana

Foarte multi elevi au decis sa conteste notele primite in cadrul examenului national de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2020. Cele mai multe cereri de recorectare au fost depuse la Limba si Literatura Romana.

Tarom reia o serie de zboruri comerciale catre unele dintre cele mai solicitate destinatii

Compania TAROM a anuntat oficial reluarea zborurilor comerciale regulate dintre Bucuresti si doua dintre cele mai solicitate destinatii, ambele rute urmand sa fie operate de vineri 3 iulie.

CORONAVIRUS |Radu Banciu: Am devenit una dintre cele mai periculoase tari din Europa. Pasii gresiti se intorc impotriva noastra (VIDEO)

Modul in care evolueaza epidemia de coronavirus in Romania ne-a facut sa devenim una dintre cele mai periculoase tari din Europa la momentul de fata, a sustinut Radu Banciu, in editia de luni seara a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )