Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nereguli la mai multe piete, terase si baruri din Bucuresti Politia a dat amenzi de peste 174.000 de lei

Hotnews Hotnews,
 Nereguli la mai multe piete, terase si baruri din Bucuresti Politia a dat amenzi de peste 174.000 de lei

Amenzi in valoare totala de peste 174. 000 de lei au fost date de politistii bucuresteni, care au actionat in ultimele 24 de ore indeosebi pentru verificarea respectarii masurilor care se aplica pe durata starii de alerta. Nereguli au fost constatate de politisti la mai multe cluburi, terase, baruri, dar si piete. continuă pe Hotnews

Tot mai multe companii parasesc Bursa din Johannesburg

Un numar tot mai mare de companii africane vor sa se retraga de la Bursa de Valori din Johannesburg Johannesburg Stock Exchange - JSE) in acest an, considerand ca le va fi mai bine din punct de vedere financiar daca parasesc cea mai mare bursa din Africa, potrivit weetracker. com.

Ramania inregistreaza cele mai multe noi cazuri COVID din regiune

Dintre tarile din regiune, Romania are curba cu cea mai mare crestere, depasind chiar media europeana. Prin comparatie, Slovacia a cunoscut o scadere a numarului de cazuri, urmata de o usoara crestere, iar Ungaria pare sa aiba o curba aplatizata, anunta Digi24.

in Sectorul 4, a fost inaugurata cea mai moderna piata agro-alimentara din Romania. Primarul Daniel Baluta: Putem sa facem, daca ne dorim si muncim pentru aceste lucruri

Piata Progresul din Sectorul 4 a devenit in doar cateva luni una dintre cele mai moderne zone agro-alimentare din Bucuresti, gratie unei investitii de peste 12. 000 lei. Complet renovata, cu spatii comerciale.

Controale la cluburi, terase, baruri si restaurante din Capitala, fiind aplicate amenzi de 174.800 de lei

Politia a dat amenzi de 174. 800 de lei in urma unor controale facute vineri la cluburi, terase, baruri si restaurante din Capitala.

Val de contestatii la Bacalaureat 2020. Cele mai multe cereri de recorectare, depuse la Romana

Foarte multi elevi au decis sa conteste notele primite in cadrul examenului national de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2020. Cele mai multe cereri de recorectare au fost depuse la Limba si Literatura Romana.

TAROM reia mai multe zboruri. Iata care sunt rutele unde pot calatori romanii!

TAROM va avea, incepand de miercuri, 1 iulie, mai multe zboruri comerciale operare fara restrictii) spredinspre Grecia, spun reprezentantii companiei pe pagina de Facebook.

Hotararea CGMB privind decontarea combustibilului pentru locuitorii din Bucuresti si Ilfov care isi folosesc masinile la comun, anulata de instanta - ActiveWatch

Tribunalul Bucuresti a decis in prima instanta anularea unei hotarari a Consiliului General al Municipiului Bucuresti care prevede, printre altele, decontarea a 500 de lei lunar pentru benzina pentru locuitorii din Bucuresti si Ilfov care isi folosesc masinile la comun, anunta ActiveWatch. Organizatia a contestat in instanta decizia CGMB privind acordaraea de vouchere pentru combustibil pe motiv ca a fost adoptata fara ca proiectul sa fie pus in dezbatere publica.

Ludovic Orban (PNL): Obiectivul nostru este sa scoatem complet PSD din Bucuresti (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a subliniat, joi seara, in direct pe B1 TV, ca obiectivul PNL este sa scoata complet PSD din Bucuresti. Liderul liberalilor a explicat ca ar prefera o formula comuna si la.

Universitatea din Bucuresti a inceput inscrierile la cele 19 facultati Cum se va desfasura admiterea

Universitatea din Bucuresti a inceput, miercuri, inscrierile pentru Admiterea 2020 la cele 19 facultati si anunta ca taxa de inscriere este redusa cu 25% pentru candidatii care se inscriu online. inscrierile se vor incheia in 30 iulie. in contextul pandemiei de COVID-19, va fi organizat examen doar la Facultatea de Drept. La restul facultatilor, admiterea se face pe baza mediei a notelor de la bacalaureat sau a unui eseu motivational, fiecare facultate avand o formula mixta proprie pentru admitere.

Universitatea din Bucuresti a inceput inscrierile pentru Admiterea 2020

Universitatea din Bucuresti a inceput, miercuri, inscrierile pentru Admiterea 2020 la cele 19 facultati, iar taxa de inscriere este redusa cu 25% pentru candidatii care care se inscriu online. inscrierile se vor incheia in 30 iulie, transmite News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )