Libnet.ro
UNICEF

01:05

Controverse in Parlament din cauza autostrazilor

Antena3 Antena3,
Controverse in Parlament din cauza autostrazilor

Epopeea autostrazilor care exista doar pe hartie continua in Parlament. Comisia juridica din Camera deputatilor a dat avize negative pentru proiectele referitoare la Autostrada Bucuresti-Brasov si Autostrada. continuă pe Antena3

DIN CAUZA SITUATIEI FINANCIARE DIFICILE A SMART SA Transelectrica anunta intarzieri la trei proiecte de investitii

Cele trei proiecte de retehnologizare ale Transelectrica TEL) aflate in derulare la statiile Arefu judetul Arges), Dumbrava Bacau) si Raureni Valcea) vor inregistra intarzieri la finalizarea lucrarilor de investitii de mai mult de un an, din cauza situatiei financiare dificile cu care se confrunta filiala SMART SA, a comunicat emitentul printr-un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Alarmant! La fiecare sase secunde o persoana moare din cauza acestei boli. Multe victime sunt din Romania!

Asociatia Europeana pentru Studiul Diabetului estimeaza ca la nivel european exista aproximativ 22 milioane de persoane nediagnosticate si ca, la fiecare 6 secunde, cineva moare din cauza complicatiilor cauzate.

Libia: ONU cere incetarea temporara a focului pentru evacuarea ranitilor si civililor / SUA retrag provizoriu militari stationati in Libia din cauza luptelor

Armata americana a anuntat duminica intr-un comunicat ca retrage provizoriu militari stationati in Libia, fara sa precizeze numarul lor, din cauza luptelor violente dintre trupele proguvernamentale si fortele loiale maresalului Khalifa Haftar, relateaza AFP, potrivit Agerpres. De asemenea, Misiunea ONU in Libia Manul) a lansat un apel urgent la un armistitiu umanitar de doua ore, pentru permiterea evacuarii ranitilor si civililor.

HAOS PE CFR: Circulatie BLOCATA in centrul tarii din cauza INCENDIILOR de vegetatie! Lista magistralelor afectate

Trei trenuri de calatori au fost oprite temporar in judetul Brasov din cauza unui incendiu de vegetatie uscata care s-a extins si inspre sinele de cale ferata, relateaza evz. ro. Asadar, noteaza.

Europarlamentarii care trebuiau sa discute statul de drept din Ungaria se plang ca nu au putut participa la o sedinta din cauza ca au fost anuntati prea tarziu de Presedintia romana a Consiliului UE

Euroaparlamentarii Claude Moraes si Judith Sargentini, care trebuiau sa discute cu Consiliul UE despre situatia statului de drept din Ungaria si posibilitatea declansarii sanctiunilor asupra Budapestei, se plang ca nu au putut ajunge la o sedinta informala din cauza faptului ca au fost anuntati in ultimul moment de catre Presedintia romana a Consiliului UE.

Oamenii nu mai pleaca din Romania doar din cauza salariilor! Radiografia emigrarii masive, intr-un studiu comandat de Guvernul Dancila

Emigrantii nu mai parasesc Europa de Est doar pentru salarii mai bune si pentru a scapa de somaj, ci si din cauza calitatii institutiilor, a standardului de trai si a increderii in alegeri, arata un studiu.

Pompier cu arsuri grave, transferat la un spital din Viena din cauza lipsei aparaturii medicale

Pompierul din judetul Mehedinti care a suferit, vineri, arsuri in timpul unei interventii pentru stingerea unui incendiu de vegetatie a fost transferat, in timpul noptii,de la Spitalul Judetean Timisoara la un spital din Viena, din cauza lipsei aparaturii medicale, transmite Mediafax.

iNMORMANTARE in loc de LOGODNA: O tanara romanca A MURIT la Paris, chiar inainte sa fie ceruta de nevasta, din cauza unui SELFIE...

Trebuia sa fie vacanta vietii lor, dar totul s-a terminat printr-o drama. O tanara de 23 de ani, din judetul Cluj, a murit la Paris, unde se afla intr-o vacanta cu iubitul ei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2743 seconds )