Libnet.ro
UNICEF

22:45

Oamenii nu mai pleaca din Romania doar din cauza salariilor! Radiografia emigrarii masive, intr-un studiu comandat de Guvernul Dancila

B1 B1,
Oamenii nu mai pleaca din Romania doar din cauza salariilor! Radiografia emigrarii masive, intr-un studiu comandat de Guvernul Dancila

Emigrantii nu mai parasesc Europa de Est doar pentru salarii mai bune si pentru a scapa de somaj, ci si din cauza calitatii institutiilor, a standardului de trai si a increderii in alegeri, arata un studiu. continuă pe B1

Noua companie aeriana care va ajuta romanii sa plece mai repede din Romania

O noua companie aeriana intra pe piata din Romania. Majoritatea zborurilor furnizate sunt spre Germania. Compania aeriana SunExpress a ales sa intre pe piata din Romania. A facut un parteneriat cu Tal Aviation pentru a opera pe piata romaneasca. Tal Aviation e prezenta in Romania din 2007 si face parte din grupul Eurolines, potrivit Profit. ro.

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

Cea mai iubita masina din Romania se bucura din nou de toata atentia noastra! Dacia 1300 pare ca vinul! Cu cat e mai veche, cu atat devine mai valoroasa. Recent, un proprietar a scos la vanzare un exemplar.

Investigatie UE la jocuri video: Valve, acuzata ca a impiedicat gameri din Romania sa-si cumpere jocuri mai ieftine

Sase companii internationale de jocuri video, printre care firma americana Valve, care detine platforma de distributie Steam, risca amenzi din partea Uniunii Europene, sub acuzatia ca ar fi incalcat dreptul gamerilor din Romania si alte 7 state membre est-europene de a cumpara liber jocuri din orice alta tara UE.

Prima cultura de sparanghel din Romania, inaugurata joi de Petre Daea. Investitia se ridica la 2 milioane de euro (FOTO)

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a participat, joi, la inaugurarea primei recolte de sparanghel din Romania, in localitatea Baneasa din judetul Giurgiu, a anuntat ministerul de resort. Investitia se ridica l.

Ministrul Petre Daea a inaugurat prima cultura de sparanghel din Romania, o investitie de 2 milioane de euro

Ministrul Agriculturii Petre Daea a participat, joi, la inaugurarea primei recolte de sparanghel din Romania, in judetul Giurgiu, in urma unei investitii in valoare de 2 milioane de euro.

Patru universitati din Romania, in clasamentul The Times Higher Education University Impact Rankings

Patru institutii de invatamant superior din Romania au intrat in topul The Times Higher Education University Impact Rankings, dat publicitatii pe 3 aprilie 2019: Academia de Studii Economice din Bucuresti pozitiile 101-200), Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa Iasi si Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca pozitiile 201-300) si Universitatea din Bucuresti pozitiile 301+). Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa Iasi UMF Iasi) este singura institutie de invatamant medical din acest top. Clasamentul cuprinde peste 450 de universitati din 77 de tari.

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, ramane cel mai bogat din lume si dupa divort

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, ramane cel mai bogat din lume chiar si dupa divortul de sotia sa, romanciera MacKenzie Bezos, cu care a impartit o parte din avere, potrivit calculelor Business Insider.

JO 2020: Schimbari de regulament pentru turneul de tenis - Finala masculina se va disputa dupa sistemul cel mai bun din trei seturi

Finala masculina a turneului olimpic de tenis din 2020 de la Tokyo se va disputa dupa sistemul cel mai bun din trei seturi, a stabilit ITF, informeaza Reuters. Pana in prezent, numai finala masculina a turneului olimpic se juca dupa sistemul cel mai bun din cinci seturi, partidele celelalte fiind dupa sistemul cel mai bun din trei seturi.

TERIBIL: Cel mai iubit ARTIST din Romania intra in operatie! Familii si fanii se ROAGA neincetat! (FOTO)

Unul dintre cei mai iubiti artisti ai momentului, Dorian Popa,trece prin momente dificile zilele acestea. Cantaretul a povestit ca trebuie sa se opereze din cauza suplimentelor pe care le lua pentru masa.

Orasul care a fost invadat de ursi polari. Oamenilor le este frica sa mai iasa din case VIDEO

Novaya Zemlya, un arhipelag rusesc cu aproximativ 3. 000 de locuitori, a fost invadat de zeci de ursi polari. Autoritatiile au declarat stare de urgenta. Din cauza topirii ghetariilor, ursii au ramas fara.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )