Libnet.ro
UNICEF

01:05

Controverse romano-sovietice privind importanta loviturii de stat din Romania de la 23 august 1944

Hotnews Hotnews,
 Controverse romano-sovietice privind importanta loviturii de stat din Romania de la 23 august 1944

Un document inedit, aflat la Arhivele Militare Nationale Romane, ofera o surpriza istoricilor care doresc sa descopere noi amanunte despre modul de intelegere a loviturii de stat din Romania de la 23 august 1944 si a urmarilor sale de catre partile beligerante. Dupa aproape 20 de ani de la acel eveniment politico-militar foarte important in desfasurarea celei de-a doua conflagratii mondiale, generalul de armata Leontin Salajan a mentionat, in sedinta plenara a activului de partid din armata Bucuresti, 6 mai 1964), astfel. continuă pe Hotnews

Solvabilitatea firmelor de asigurari din Romania va fi evaluata independent in acest an

ASF si Autoritatea Europeana privind Asigurarile si Pensiile Ocupationale EIOPA) au convenit cu privire la un program de evaluare independenta in 2020 a sectorului de asigurari din Romania prin exercitiul de evaluare a activelor si pasivelor Balance Sheet Review), proiect cu un buget de 300. 000 de euro fara TVA) potrivit unui document guvernamental consultat de HotNews. ro. Vezi in articol cum se va face evaluarea si cum vor fi impartite costurile intre ASF si firmele de asigurari.

Cea mai daunatoare leguma din Romania. ingrasa cel mai mult si noi o consumam zilnic

Probabil cea mai consumata leguma din Romania este si cea mai daunatoare pentru ce o consuma. Cartoful se afla pe locul 1 ca numar de calorii. Cea mai consumata leguma din Romania este si cea mai daunatoare. ingrasa cel mai mult Cartoful nu ar trebui sa fie in meniul celor care sufera cu probleme de .

Acestia sunt primii interlopi din Romania. Cine au fost si cum au scris istorie

Cine au fost primii interlopi din Romania poate fi intrebarea de pe buzele multora. Gica Cioc, zis si Balaurul, din cauza temperamentului violent, Sandu Moise, zis si Hitler, din cauza mustatii, Nicolae Purecica, zis Nae Chiorul, aveau sa terorizeze orase intregi cu crimele lor. Nicolae Nae Chioru, Hitler, Balaurul sau Gica Cioc Povestea il are .

Unde sunt situate toate camerele de rovinieta din Romania

Cei de la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) au realizat o harta care arata exact unde sunt situate toate camerele de rovinieta in Romania. Harta camerelor de rovinieta din Romania, facuta publica 86 de camere fixe si 14 mobile au fost amplasate de catre cei de la Compania Nationala de Administrare a .

LIDL da marea lovitura pe piata din Romania. Mutarea care ii vizeaza pe mii de clienti

Lidl continua ascensiunea pe piata din Romania, derulata in paralel cu Kaufland. Retailerul german, pozitionat pe locul trei in topul vanzarilor din tara noastra, dupa Kaufland si Carrefour, a primit autorizatia de a construi un nou magazin, in cartierul Rahova. Cat a costat terenul si ce implicatie are a doua cea mai bogata femeie din .

De ce au paianjenii sange albastru si de ce danseaza. Cele mai uimitoare curiozitati despre arahnidele din Romania

In prezent, exista peste 40. 000 de specii de paianjeni care au fost identificate, arahnidele reusind sa se extinda pe toate continentele cu exceptia Antarcticii. Cu diferite forme, culori, fiecare avand aspectul si caracteristicile unice, cercetatorii au treaba grea in a descoperi cate tipuri de paianjeni exista pe pamant. Pana atunci, detaliile despre ei raman certe, .

MINISTRUL MUNCII: Inspectoratul General pentru Imigrari si AJOFM-urile au acum un protocol pentru lucratorii straini din Romania

Agentiile Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca AJOFM) si Inspectoratul General pentru Imigrari IGI) au semnat un protocol pentru consilierea lucratorilor extra-comunitari din Romania ale caror contracte au incetat inainte de perioada stabilita, a declarat, azi, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, conform Agerpres.

Klaus Iohannis a promulgat legea chiar astazi. Toti elevii din Romania sunt vizati

Azi, legea care permite desfasurarea invatamantuui preuniversitar, dar si universitar, in mediul online, a fost promulgata de catre presedintele tarii, Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a promulgat legea chiar astazi Potrivit unui comunicat emis de Administratia Prezidentiala,Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul in legatura cu promulgarea Legii pentru completarea Legii educatiei nationale. Astfel, legea va permite .

EXCLUSIV. impacare istorica in muzica populara din Romania. Ce se intampla acum intre Elena Merisoreanu si Cornelia Catanga

Dupa luni de zile in care si-au aruncat cuvinte grele, Elena Merisoreanu si Cornelia Catanga s-au impacat! Cele doua cantarete de muzica populara au decis sa ingroape securea razboiului. Elena Merisoreanu si Cornelia Catanga s-au impacat La finalul anului 2019, dupa mai bine de 30 de ani de prietenie, Cornelia Catanga si Elena Merisoreanu s-au .

Germania a actualizat lista zonelor de risc din Romania Judetul inclus pe lista

Judetul Valcea a fost inclus de autoritatile germane pe lista zonelor de risc, iar Ialomita, Mehedinti si Timis au fost retrase. La acest moment, alaturi de Bucuresti, 15 judete din Romania se afla pe lista zonelor de risc. Persoanele care intra in Germania dupa ce s-au aflat intr-una din aceste zone sunt obligate sa se autoizoleze pentru 14 zile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )