Libnet.ro
UNICEF

23:45

Klaus Iohannis a promulgat legea chiar astazi. Toti elevii din Romania sunt vizati

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis a promulgat legea chiar astazi. Toti elevii din Romania sunt vizati

Azi, legea care permite desfasurarea invatamantuui preuniversitar, dar si universitar, in mediul online, a fost promulgata de catre presedintele tarii, Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a promulgat legea chiar astazi Potrivit unui comunicat emis de Administratia Prezidentiala,Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul in legatura cu promulgarea Legii pentru completarea Legii educatiei nationale. Astfel, legea va permite . continuă pe Playtech

Iohannis a promulgat legea tichetelor pentru prescolari si elevii pana in clasa a IV-a, pentru plata serviciilor de tipul Scoala dupa scoala

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat joi legea prin care Ministerul Educatiei va putea emite tichete pentru prescolarii si elevii pana in clasa a IV-a, din invatamantul de stat sau privat, pentru plata serviciilor de tipul Scoala dupa scoala.

Klaus Iohannis a promulgat legea: Cursurile din invatamantul preuniversitar si universitar se pot desfasura online in timpul starii de urgenta sau de asediu

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care prevede ca, in perioada starii de urgenta si a starii de asediu, cursurile din invatamantul preuniversitar si universitar se pot desfasura online,.

Klaus Iohannis a promulgat legea impotriva violentei domestice

Legea care prevede ca incalcarea masurilor dispuse prin ordinul de protectie este pedepsita cu inchisoare de la sase luni la 5 ani a fost promulgata miercuri de presedintele Klaus Iohannis. Pana acum, o astfel de infractiune era pedepsita cu inchisoare de la o luna la un an, insa impacarea partilor inlatura raspunderea penala, conform Hotnews.

Klaus Iohannis, decizie de ultima ora. Ce mutare a facut azi

Presedintele Klaus Iohannis a facut o mutare care ar putea, sau nu, sa le dea sah mat PSD-istilor. Seful statului a sesizat CCR cu privire la legea care stabileste ca Legislativul decide data alegerilor parlamentare, iar nu Guvernul. Care sunt argumentele lui Iohannis, aflati in cele ce urmeaza. Klaus Iohannis, sah la PSD Astazi, presedintele .

Se schimba totul. Klaus Iohannis a semnat legea. Pedepsele vor fi mult mai aspre

Violenta contra femeilor este orice act de violenta bazata pe deosebirea de sex din care rezulta sau este posibil sa rezulte pentru femei traumatisme sau suferinte fizice, sexuale, sau psihologice, inclusiv amenintarile cu astfel de acte, constrangerea sau lipsirea arbitra de libertate, savarsite fie in viata publica fie in viata privata, se spune in Declaratia .

Klaus Iohannis, declaratia momentului. Ce a anuntat astazi presedintele Romaniei

La Palatul Cotroceni astazi este o zi aglomerata. Dupa ce Presedentia ne-a informat de semnarea unei noi initiative legislative referitoare la violenta domestica si inasprirea pedepselor, in jurul orei 18:00, Klasu Iohannis a invitat presa la o noua conferinta de presa. Klaus Iohannis, declaratia momentului Din surse apropiate presedintelui, pe ordinea de zi, astazi, printre .

Anul scolar 2020-2021. Ce reguli trebuie sa respecte toti elevii, din septembrie

Guvernul Orban a adoptat o ordonanta de urgenta care modifica Legea educatiei si a introdus noi reguli pentru a preveni imblonavirea copiilor si a tinerilor cu noul coronavirus in gradinite, scoli si universitati. Ce pozitie a luat, ieri, presedintele Klaus Iohannis cu privire la inceperea anului scolar, aflati in paragrafele urmatoare. Reguli pentru inceperea noului .

Cantitatea de acizi trans din alimente - cele mai nocive grasimi, prezente in produsele de patiserie, mezeluri, margarina, fast food si chipsuri - va fi limitata. Legea, promulgata de Klaus Iohannis

Toti producatorii de alimente de pe piata din Romania - cei autohtoni si cei care exporta produse in tara noastra - vor trebui sa limiteze drastic cantitatea de acizi grasi trans nesaturati din alimente. Legea adoptata de Parlament la finalul lunii trecute a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis. Acizii trans sunt cele mai nocive grasimi din alimente, considerate responsabile pentru declansarea unor afectiuni boli cardiovasculare, accident vascular cerebral, diabet, cancer sau Alzheimer) ce provoaca anual 50. 000 de decese in Europa si in jur de 3. 000 in Romania.

Presedintele Klaus Iohannis ataca la CCR legea care prevede ca Parlamentul va stabili data alegerilor generale, si nu Guvernul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ataca la Curtea Constitutionala legea care stipuleaza ca Parlamentul va stabili data alegerilor generale, si nu Guvernul, contrar cutumelor din cei 30 de ani de.

Presedintele Klaus Iohannis ataca la CCR legea care prevede ca Parlamentul va stabili data alegerilor parlamentare, si nu Guvernul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ataca la Curtea Constitutionala legea care stipuleaza ca Parlamentul va stabili data alegerilor parlamentare, si nu Guvernul, contrar practicii din cei 30 de ani de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.22 seconds )