Libnet.ro
UNICEF

07:31

Cea mai daunatoare leguma din Romania. ingrasa cel mai mult si noi o consumam zilnic

Playtech Playtech,
Cea mai daunatoare leguma din Romania. ingrasa cel mai mult si noi o consumam zilnic

Probabil cea mai consumata leguma din Romania este si cea mai daunatoare pentru ce o consuma. Cartoful se afla pe locul 1 ca numar de calorii. Cea mai consumata leguma din Romania este si cea mai daunatoare. ingrasa cel mai mult Cartoful nu ar trebui sa fie in meniul celor care sufera cu probleme de . continuă pe Playtech

Raed Arafat: Romania este departe de a avea cea mai mare mortalitate din Europa

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgnta, Raed Arafat, declara ca Romania este departe de a avea cea mai mare mortalitate din Europa cum s-a afirmat in unele medii recent.

Cea mai otravitoare substanta din lume. Cianura si arsenicul nu se afla in top 5

Cea mai otraitoare substanta cunoscuta de om este toxina botulinica. Aceasta este de milioane de ori mai puternica decat cianura, considerata de catre oameni una dintre cele mai periculoase otravuri. Care este cea mai otravitoare substanta din lume. Cianura si arsenicul nu sunt in top 5 Cea mai otravitoare substanta de pe pamant este toxina .

Cea mai rusinoasa plecare din PSD! Ciolacu: Se milogea si se ruga la Dragnea ...

Cea mai rusinoasa plecare din PSD a fost cea a lui Daniel Breaz, a declarat liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu: imi aduc aminte un episod cu dansul in biroul domnului Dragnea, cum se milogea si il ruga frumos sa fie macar o luna ministru.

Alerta de la meteorologi. Cea mai grava seceta din ultimii ani! Situatia nu este buna nicaieri in tara

Seceta atinge proportii dramatice in Dobrogea. Este cea mai grava situatie din ultimii 50 de ani, arata datele facute publice chiar astazi de meteorologi. De la inceputul acestei luni a plouat aici de 32 de ori mai putin decat in mod normal.

FOTO Cea mai mare biserica din Deva a fost iluminata arhitectural. Cat au costat lucrarile

Cea mai mare biserica din municipiul Deva a fost iluminata arhitectural. Lucrarile la catedrala ortodoxa au fost finantate de primarie.

MARCEL CIOLACU: Obiectivul la alegerile locale este sa ramanem cel mai mare partid din Romania

Obiectivul social-democratilor la alegerile locale este sa ramana in continuare cel mai mare partid politic din Romania.

Grindeanu: Domnule Orban, in scurt timp, veti redeveni cel mai cunoscut somer din Romania

PSD nu va mai vota niciodata un guvern liberal, PSD nu va mai vota niciodata un Guvern condus de PNL. Domnule Orban, in scurt timp, veti redeveni cel mai cunoscut somer din Romania, a spus Sorin Grindeanu la Congresul PSD. Fostul premier s-a intors in functia de prim-vicepresedinte al partidului.

LIDL da marea lovitura pe piata din Romania. Mutarea care ii vizeaza pe mii de clienti

Lidl continua ascensiunea pe piata din Romania, derulata in paralel cu Kaufland. Retailerul german, pozitionat pe locul trei in topul vanzarilor din tara noastra, dupa Kaufland si Carrefour, a primit autorizatia de a construi un nou magazin, in cartierul Rahova. Cat a costat terenul si ce implicatie are a doua cea mai bogata femeie din .

Lista asasinatelor mafiote din Romania. Cine sunt cei mai temuti interlopi din tara

Unii dintre cei mai temuti interlopi din Romania au sfarsit ucisi in plina domnie mafiota. Craiovenii Mihai Parvu, zis Caiac, si Sorin Marcu, galatenii Marian Ivan si Marcel Chiaburu, Sorin Serbu, zis Braileanu, Gheorghita Mararu sau Florin Mototolea, zis Emi Pian - au fost omorati.

Mihaela Radulescu, cel mai mare salariu din TV. Lua mult mai multi bani decat Andreea Esca

Mihaela Radulescu este una dintre cele mai bine platite vedete din Romania atunci cand apare la televizor. Cunoscuta prezentatoare TV incasa la un momendat chiar si 50000 de euro pe luna. Mihaela Radulescu a avut cel mai mare salariu din TV. Lua mult mai multi bani chiar decat Andreea Esca Mihaela Radulescu este o prezenta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )