Libnet.ro
UNICEF

16:30

Copa America: Argentina, Paraguay si Uruguay s-au calificat in sferturile competitiei

Hotnews Hotnews,
 Copa America: Argentina, Paraguay si Uruguay s-au calificat in sferturile competitiei

Reprezentativele Argentinei, Paraguayului si Uruguayului s-au calificat in sferturile de finala la Copa America. Messi si compania de pe prima pozitie, dupa ce au castigat, scor 1-0, meciul cu Jamaica. continuă pe Hotnews

Argentina, Uruguay si Paraguay s-au calificat in sferturile Copa America

Nationalele Argentinei, Uruguayului si Paraguayului, toate din grupa B, s-au calificat in sferturile de finala la Copa America.

Argentina, Uruguay si Paraguay, in sferturi la Copa America

Reprezentativele Argentinei, Uruguayului si Paraguayului s-au calificat in sferturile de finala la Copa America, dupa rezultatele de sambata seara din grupa B de la turneul de fotbal care se desfasoara in Chile.

Chile a zdrobit Bolivia, scor 5-0, dar ambele echipe s-au calificat in sferturile Copa America. Mexicul pleaca acasa

Chile si Bolivia sunt primele echipe calificate in sferturile Copa America, dupa incheierea partidelor din grupa A a competitiei.

Neymar suspendat patru meciuri la Copa America

Atacantul brazilian Neymar plateste scump pentru gestul nesabuit din finalul meciului disputat contra Columbiei la Copa America.

Copa America: Chile (tara gazda) si Bolivia, primele echipe calificate in sferturile de finala

Chile tara gazda a competitiei) si Bolivia sunt primele doua echipe calificate in sferturile de finala de la Copa America. Ultimele rezultate inregistrate la competitia din 2015: Chile - Bolivia 5-0 si Mexic - Ecuador 1-2.

Brazilia si-a pierdut capitanul de echipa. Neymar nu va mai juca la Copa America

Atacantul brazilian Neymar a fost suspendat patru meciuri la Copa America, dupa ce a fost eliminat la finalul meciului cu nationala Columbiei, scor 0-1, din grupa C a competitiei din Chile.

Copa America s-a incheiat pentru Neymar: a fost suspendat patru etape

Neymar a primit o pedeapsa de patru etape in urma incidentelor din meciul cu Columbia a fost eliminat dupa o altercatie cu un adversar), Copa America incheindu-se practic pentru vedeta celor de la FC Barcelona.

Situatie speciala in Grupa C la Copa America

Toate cele patru echipe care formeaza Grupa C la Copa America, adica Brazilia, Peru, Venezuela si Columbia, au acelasi numar de puncte dupa disputarea primelor meciuri.

Situatie bizara la Copa America. Toate echipele din grupa C au acelasi numar de puncte dupa doua meciuri

Copa America se disputa in aceste zile in Chile si programeaza meciuri spectaculoase, dar genereaza si situatii inedite.

Peru - Venezuela, 1 - 0 la Copa America

Situatia Grupei C de la Copa America s-a complicat si mai mult dupa victoria obtinuta de Peru, 1 - 0 contra Venezuelei. Unicul gol a fost marcat de Claudio Pizarro, fostul atacant al lui Bayern, acum liber de.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )