Libnet.ro
UNICEF

15:00

Copiii care se vor inscrie la un club sportiv vor primi un voucher de 300 de lei de la Guvern

Adevărul Adevărul,
Copiii care se vor inscrie la un club sportiv vor primi un voucher de 300 de lei de la Guvern

Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, a anuntat, joi, ca Guvernul a adoptat prin ordonanta de urgenta acordarea unui sprijin financiar sub forma de voucher pentru sprijinirea copiilor in practicarea sportului de performanta. continuă pe Adevărul

Guvernul va oferi vouchere de 300 de lei pentru prima legitimare a unui copil la un club sportiv

Guvernul a adoptat, joi, o ordonanta de urgenta prin care va oferi vouchere in valoare de 300 de lei pentru prima legitimare a unui copil la un club sportiv.

Cum va arata scoala in scenariul hibrid: Copiii care stau acasa vor urmari live orele pe care colegii lor le fac cu profesorul la clasa

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a explicat ca in cazul in care o scoala adopta sistemul hibrid - desfasurarea cursurilor cu prezenta fizica partiala a elevilor si a cadrelor didactice si online partial - copiii care stau acasa vor urmari live, pe platforme, orele pe care colegii lor le fac cu profesorul la clasa.

Horoscopul dragostei septembrie 2020. Zodiile care vor cunoaste oameni noi

Prima luna a toamnei lui 2020 este incarcata de aspecte astrale, iar cele mai multe dintre ele sunt dinamizante. Pentru nativii care incearca sa intoarca norocul in favoarea lor in a doua parte a acestui an, vor exista multe oportunitati in acest sens, dar vor exista si persoane pentru care aceste configuratii astrale pot fi .

Raluca Turcan: Guvernul Orban va creste in mod cert alocatiile cu 20%. Septembrie e luna in care vor veni si pensiile majorate, si alocatiile marite

Guvernul Orban va majora in mod cert alocatiile cu 20%, sustine vicepremierul Raluca Turcan, care a precizat ca septembrie este luna in care vor veni si pensiile crescute, si alocatiile.

S-a aflat acum! Ei sunt primii romani care vor beneficia de vaccinul anti Covid-19

Pandemia COVID-19 a avut un impact asupra vietii a milioane de oameni si a adus economia globala in pragul unei depresii profunde in doar cateva luni. Aceasta criza a stimulat, de asemenea, o cursa fara precedent pentru a dezvolta un vaccin. in prezent, 30 de vaccinuri fac deja studii clinice la om, dintre care opt .

Cine sunt primii oameni care vor beneficia de vaccinul anti COVID-19 in Romania

Romania va beneficiain prima transa, de aproximativ 1. 000 de vaccinuri anti Covid-19, atunci cand vor putea sa fie administrate oamenilor,prin intermediul Comisiei Europene. Ministrul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2544 seconds )