Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul va oferi vouchere de 300 de lei pentru prima legitimare a unui copil la un club sportiv

Antena3 Antena3,
Guvernul va oferi vouchere de 300 de lei pentru prima legitimare a unui copil la un club sportiv

Guvernul a adoptat, joi, o ordonanta de urgenta prin care va oferi vouchere in valoare de 300 de lei pentru prima legitimare a unui copil la un club sportiv. continuă pe Antena3

Vouchere de 300 de lei pentru copiii legitimati la cluburile sportive. Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului: Importanta acestui voucher sta in primul rand in cresterea bazei de selectiei pentru viitorii sportivi de performanta

In cursul serii de joi, 3 septembrie, Guvernul a adopat o ordonanta de urgenta ce prevedeacordarea unui sprijin financiar sub forma de voucher pentru incurajarea si sprijinirea copiilor in practicarea.

Seful Politiei Eforie, mita de 300 de lei pe zi pentru a tolera comertul clandestin pe plaja? banii, incasati in anumite zile, chiar langa sediul Politiei - DNA

Seful Politiei orasului Eforie este cercetat pentru luare de mita si instigare la abuz in serviciu, fiind acuzat de procurorii DNA ca percepea mita de 300 de lei pe zi pentru a tolera comertul clandestin pe plaja. Potrivit procurorilor, banii ii erau dati in zile stabilite, chiar in imediata apropiere a sediului Politiei Eforie.

Guvernul aloca 2 miliarde de lei pentru pregatirea proiectelor de accesare a fondurilor europene

Guvernul a aprobat luni acordarea a doua miliarde de lei pentru pregatirea proiectelor de atragere a fondurilor europene in perioada 2021 - 2027, suma care va fi decontata de Uniunea Europeana, a declarat luni ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, intr-un briefing de presa sustinut la finalul sedintei Executivului.

Se dau 2.500 de lei pentru romani. Cum se pot lua banii

Sprijin guvernamental de 2. 500 de lei pentru mii de romani. Modalitatile de acordare sunt reglementate printr-un ordin emis de ministrul Muncii, Violeta Alexandru. 500 de lei pentru romani. Conditii si cum a fost stabilita suma Guvernul a hotarat sa acorde un sprijin in valoare de 2. 500 de lei fiecarui angajat care a lucrat in perioada .

Cum ar urma sa se acorde cei 2.500 lei pentru laptopuri si alte dispozitive pentru angajati

In prima parte a lunii august s-a dat o Ordonanta de Urgenta 1322020) prin care angajatorul poate primi 2. 500 lei pentru fiecare salariat) in scopul achizitionarii de bunuri si servicii IT necesare desfasurarii activitatii.

Instantele judecatoresti vor primi 38 de milioane de lei pentru a achizitiona sisteme de videoconferinta si echipamente informatice

Instantele judecatoresti vor primi 38 de milioane de lei pentru a achizitiona sisteme de videoconferinta si echipamente informatice, in urma demersurilor Ministerului Justitiei, care a solicitat Ministerului.

Flying-V, aeronava eficienta energetic, a zburat pentru prima data

Modelul la scara redusa al Flying-V, aeronava eficienta energetic a viitorului, a zburat pentru prima data. in urma cu un an si jumatate, KLM si TU Delft au anuntat ca vor proiecta Flying-V, un concept de zbor inovator, iar dupa teste extinse in tunele aerodinamice si la sol modelul a fost finalizat. Reprezentantii companiei KLM Royal Dutch Airlines anunta ca primul zbor de test a fost un real succes, conform unui comunicat trimis redactiei.

Ed Sheeran a devenit tata pentru prima oara. Ce nume total neobisnuit a ales cuplul pentru fetita lor (FOTO)

Artistul Ed Sheeran tocmai a anuntat ca a devenit tata pentru prima oara. Sotia lui a nascut o fetita perfect sanatoasa. Cantaretul a dat vestea pe contul personal de Instagram, in urma cu putin timp, c.

PENTRU PRIMA JUMATATE A ANULUI IAR Brasov raporteaza un profit de 15,4 milioane lei, in scadere cu 57%

Cifra de afaceri de 158 milioane lei, peste jumatate provenind din vanzarea pieselor de schimb si reparatii de echipamente pentru elicoptere Puma si Alouette IAR Brasov IARV), companie ce realizeaza mentenanta si reparatii pentru elicoptere a raportat, pentru primul semestru al anului, un profit net de 15,4 milioane de lei, cu 57,2% sub cel aferent primelor sase luni ale lui 2019, in contextul diminuarii veniturilor din exploatare cu 30%, la 148,02 milioane de lei, reiese din raportul emitentului publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Norofert a raportat venituri in valoare de 14,4 milioane de lei in prima jumatate a anului

Norofert Group raporteaza o cifra de afaceri consolidata de 14,4 milioane lei in prima jumatate a anului 2020, o crestere de 492% fata de aceeasi perioada a anului trecut. in ciuda circumstantelor dificile, Grupul a reusit sa inchida perioada de raportare cu un profit net de 3,4 milioane lei, o crestere de 1. 403% fata de anul precedent, conform unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2634 seconds )