Libnet.ro
UNICEF

12:30

De ce copiii sunt mai putin predispusi la cazuri grave de COVID-19, comparativ cu adultii: Multe dintre simptomele lor sunt gastro-intestinale

B1 B1,
De ce copiii sunt mai putin predispusi la cazuri grave de COVID-19, comparativ cu adultii: Multe dintre simptomele lor sunt gastro-intestinale

Noi date intaresc ipoteza potrivit careia copiii sunt mult mai putin predispusi decat adultii sa dezvolte cazuri severe de COVID-19. Statisticile Agentiei de Sanatate Publica din Canada arata ca doar. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre redeschiderea scolilor: Copiii sunt mai putin expusi riscului decat la locurile de joaca

Premierul Ludovic Orban, prezent duminica la Calarasi, le-a transmis parintilor sa nu se teama pentru copiii lor la redeschiderea anului scolar. Seful Guvernului a spus ca micutii vor fi mai putin expusi riscului decat daca s-ar afla la locurile de joaca sau oriunde, in aer liber.

Premierul Orban: Copiii vor fi mai putin expusi la scoala decat in alte locuri

Premierul Ludovic Orban crede ca inceperea noului an scolar este o necesitate, in conditiile actuale, in care patru luni cursurile s-au facut online. Orban spune ca parintii trebuie sa aiba incredere ca situatia este sub control si ca la scoala copilul va fi mai putin expus decat in alte locuri.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, raportate in continuare in Bucuresti Situatia in judete

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 168 - au fost raportate in continuare in Bucuresti, in timp ce judetul cu cele mai multe noi imbolnaviri este Iasi. Cinci judete nu au raportat niciun nou caz, insa situatia nu este relevanta, pentru ca datele sunt valabile pentru o zi de duminica, atunci cand se fac mult mai putine teste.

Ludovic Orban, mesaj inainte de inceperea anului scolar: Sunt convins ca la scoala copilul va fi mai putin expus riscului de imbolnavire (VIDEO)

Premierul Romaniei a declarat in cursrul zilei de duminica, cu mai putin de 24 de ore inainte de inceperea noului an scolar ca are incredere in dascalii si in sistemul de educatie din tara. Mai mult.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in Bucuresti, Suceava, Prahova si Iasi Toate judetele au raportat noi imbolnaviri

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 140 - continua sa fie in Capitala, in timpul ce Suceava revine pe primul loc in topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri raportate in ultimele 24 de ore.

ORBAN: La scoala copilul va fi mai putin expus riscului de imbolnavire

Premierul Ludovic Orban a declarat ca inceperea cursurilor reprezinta o necesitate si s-a aratat convins ca la scoala elevii vor fi mai putin expusi riscului de imbolnavire decat in alte locuri, conform news. ro.

inceperea scolii este necesara, copiii vor fi mai putin expusi, considera premierul Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat ca deschiderea scolilor este necesara si ca, in incinta scolilor,.

Ce se intampla, de fapt, cand bei prea mult? Urmarile sunt mai grave decat se credea

Potrivit unui nou studiu privind consumul de alcool, consumatorii de alcool in cantitati mari ar putea prezenta un risc mai mare de a dezvolta dementa. O echipa de medici de la University.

Zece focare active de coronavirus in Buzau, inclusiv la Maternitate. Unde au mai fost depistate cazuri

Potrivit Directiei de Sanatate Publica Buzau, zece focare de coronavirus sunt active pe raza judetului, in prezent. Dintre acestea, unul se afla la Maternitatea Buzau, unde trei cadre medicale au fost depistate.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in Bucuresti, Prahova, Dolj si Iasi

Bucurestiul continua sa fie orasul cu cele mai multe cazuri de Covid-19 detectate zilnic, cu 220 de teste pozitive in ultimele 24 de ore, fata de 140 noi cazuri la raportarea precedenta.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )