Libnet.ro
UNICEF

11:00

Un copil de 10 ani a fost refuzat la un spital din Timisoara, din cauza lipsei de paturi la ATI: Mi s-a rupt sufletul

Antena3 Antena3,
Un copil de 10 ani a fost refuzat la un spital din Timisoara, din cauza lipsei de paturi la ATI: Mi s-a rupt sufletul

Medicul Cristian Oancea, managerul spitalului Victor Babes din Timisoara, a vorbit despre presiunea pe care pandemia o pune pe sistemul sanitar din Romania. Unitatea medicala de la Timisoara nu mai face fata numarului mare pacienti care au nevoie de terapie intensiva. Cele mai grele momente, spune medicul, sunt acelea in care sunt nevoiti sa refuze transferul la terapie intensiva a copiilor, din cauza ca nu mai sunt paturi ATI. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Tot mai multe unitati medicale din Timisoara se pregatesc sa preia pacienti cu COVID-19: Maternitatea Bega redevine spital suport

Autoritatile din Timisoara iau masuri pentru suplimentarea locurilor din spitale pentru pacientii infectati cu noul coronavirus, in conditiile in care vineri a fost depasita rata de trei cazuri de COVID-19 la.

Grav accident produs pe DJ 211B. Sase persoane, printre care si un copil de 8 ani, au fost ranite

Evenimentul rutier s-a produs in timpul unei depasiri. O masina condusa de un barbat de 55 de ani a acrosat un alt autovehicul, al carui sofer se angajase in depasirea acesteia.

INTERVIU Managerul spitalului COVID din Timisoara: Pandemia poate dura 5-6 ani, nu putem sa ne inchidem in casa. Trebuie sa invatam sa traim cu acest virus, sa fim responsabili si sa nu ne batem joc unul de munca celuilalt

Sa fim responsabili si solidari si sa nu ne batem joc unul de munca celuilalt. Sunt singurele solutii in fata pandemiei de coronavirus, care ar putea dura 5-6 ani pana trece definitiv, asa ca nu putem sa ne inchidem 5-6 ani in casa, afirma, intr-un interviu acordat HotNews. ro, medicul Cristian Oancea, managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, unul dintre cele mai importante spitale COVID din tara. Trebuie sa invatam sa traim cu acest virus, este indemnul medicului Cristian Oancea, care mai spune ca, de o luna, da exemplul judetului Arges, unde autoritatile locale au intervenit cu amenzi: Din primele judete la nivel national, Arges a cazut pe ultimele 2-3 locuri ca incidenta de transmitere a virusului. Este nevoie si de implicarea autoritatilor locale pentru ca oamenii sa respecte masurile.

Managerul Spitalului Victor Babes din Timisoara, despre crearea de circuite speciale pentru COVID-19 in toate spitalele: Cred ca in toamna asta toti vom ajunge sa tratam patologia de baza plus SARS-CoV-2 (VIDEO)

Managerul Spitalului Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, a declarat marti, in cadrul emisiunii Talk B1, ca medicii de toate specialitatile vor trebui sa fie pregatiti in urmatoarea perioada.

Statul roman trebuie sa ii plateasca 8.000 de euro Cameliei Bogdan, cea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare. Judecatoarea a castigat procesul la CEDO (DOCUMENT)

Camelia Bogdan, judecatorul care l-a condamnat pe Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare in dosarul ICA, a castigat marti, la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, procesul impotriva statului roman, dupa cum.

Negocieri esuate intre PNL si USR-PLUS pentru guvernarea locala din Timisoara

PNL si USR-PLUS nu au ajuns la un acord privind guvernarea locala in judetul Timis. Negocierile au esuat in prvinta impartirii functiilor de viceprimari in Timisoara si de vicepresedinti ai Consiliului.

Negocieri esuate intre PNL si USR-PLUS pentru guvernarea locala din Timisoara

Liderii PNL si cei ai USR-PLUS din judetul Timis nu au reusit sa ajunga la o intelegere in privinta guvernarii locale, cele doua parti nu s-au putut intelege in prvinta functiilor de viceprimari in Timisoara si de vicepresedinti ai Consiliului Judetean Timis. Liberalii s-au aratat deranjati si de declaratiile deputatului USR, Catalin Drula care a precizat, in urma cu o zi, ca partidul sau negociaza proiecte, nu functii.

Statul vrea sa cheltuie 2,4 miliarde de euro pentru digitalizarea serviciilor publice, in urmatorii 10 ani

Guvernul a elaborat o strategie prin care propune cheltuirea a circa 2,4 miliarde de euro pentru digitalizarea serviciilor publice, in urmatorul deceniu. Noua strategie vine in contextul in care au mai fost alocati bani si in trecut pentru acest deziderat, dar fara rezultate concrete.

Caz revoltator: pus de mama lui, un copil de 11 ani a jefuit un barbat care se zbatea intre viata si moarte

O femeie de 31 de ani, din orasul Comanesti, judetul Bacau, a fost trimisa in judecata pentru acces ilegal la un sistem informatic, fiind acuzata ca a incercat sa foloseasca un card bancar ce nu ii apartinea. Detaliile cazului sunt revoltatoare.

O femeie de 49 de ani a fost salvata dupa 80 de zile de terapie intensiva

Dupa doua luni si jumatate petrecute pe patul de spital de la terapie intensiva, medicii au scos pacienta in curtea spitalului pentru a-i readuce zambetul pe buze.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )