Libnet.ro
UNICEF

21:30

CORONAVIRUS |Tot mai multe unitati medicale din Timisoara se pregatesc sa preia pacienti cu COVID-19: Maternitatea Bega redevine spital suport

B1 B1,
CORONAVIRUS |Tot mai multe unitati medicale din Timisoara se pregatesc sa preia pacienti cu COVID-19: Maternitatea Bega redevine spital suport

Autoritatile din Timisoara iau masuri pentru suplimentarea locurilor din spitale pentru pacientii infectati cu noul coronavirus, in conditiile in care vineri a fost depasita rata de trei cazuri de COVID-19 la. continuă pe B1

Un nou focar de coronavirus in Romania: Mai multe cadre medicale de la Spitalul Judetean Sibiu au fost testate pozitiv

Directia de Sanatate Publica DSP)Sibiu a declarat in cursul zilei de martu un nou focar de coronavirus la Sectia de Hematologie a Spitalului Judetean Sibiu, unde au fost confirnare deja 14 cazuri, 10 la pa.

INTERVIU Managerul spitalului COVID din Timisoara: Pandemia poate dura 5-6 ani, nu putem sa ne inchidem in casa. Trebuie sa invatam sa traim cu acest virus, sa fim responsabili si sa nu ne batem joc unul de munca celuilalt

Sa fim responsabili si solidari si sa nu ne batem joc unul de munca celuilalt. Sunt singurele solutii in fata pandemiei de coronavirus, care ar putea dura 5-6 ani pana trece definitiv, asa ca nu putem sa ne inchidem 5-6 ani in casa, afirma, intr-un interviu acordat HotNews. ro, medicul Cristian Oancea, managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, unul dintre cele mai importante spitale COVID din tara. Trebuie sa invatam sa traim cu acest virus, este indemnul medicului Cristian Oancea, care mai spune ca, de o luna, da exemplul judetului Arges, unde autoritatile locale au intervenit cu amenzi: Din primele judete la nivel national, Arges a cazut pe ultimele 2-3 locuri ca incidenta de transmitere a virusului. Este nevoie si de implicarea autoritatilor locale pentru ca oamenii sa respecte masurile.

Timisoara, la un pas sa intre in scenariul rosu. Autoritatile anunta noi restrictii dupa ce numarul cazurilor de coronavirus a explodat

Tot mai multe orase mari din Romania sunt pe cale de a intra in scenariul rosu, in conditiile in care numarul cazurilor noi de coronavirus a explodat. in aceasta situatie se afla si Timisoara care se.

Care sunt judetele care au inregistrat joi cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. De altfel, aici rata de pozitivare continua sa creasca. Judetul Cluj este pe locul II, iar Iasi, pe locul III. in acelasi timp, in judetul Alba rata de infectare este in continuare mai mare ca cea din Bucuresti.

Valul doi al pandemiei de COVID-19 loveste crunt Europa. Spania si Franta depasesc un milion de cazuri. Autoritatile din mai multe state inaspresc restrictiile

Valul doi al pandemiei de coronavirus care a lovit puternic continentul european stabileste noi recorduri. Spania este primul stat european care contabilizeaza peste 1 milion de persoane infectate cu virusul Sars-Cov-2, iar Franta este foarte aproape, in timp ce mai multe tari, printre care Germania, Romania sau Cehia, si-au depasit miercuri recordurile de infectari zilnice.

Care sunt judetele care au inregistrat miercuri cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. De altfel, aici rata de pozitivare continua sa creasca. Judetul Cluj este pe locul II, iar Mures, pe locul III. in acelasi timp, in judetul Alba rata de infectare este deja mai mare ca cea din Bucuresti.

Rezultate mixte ale medicamentului tocilizumab in mai multe studii

Mai multe studii publicate marti nu au putut decide cu privire la eficacitatea tocilizumab, un medicament care se spera sa lupte impotriva hiperinflamarii responsabile pentru cele mai grave cazuri de Covid-19 si sa reduca mortalitatea, potrivit AFP.

Managerul Spitalului Victor Babes din Timisoara, despre crearea de circuite speciale pentru COVID-19 in toate spitalele: Cred ca in toamna asta toti vom ajunge sa tratam patologia de baza plus SARS-CoV-2 (VIDEO)

Managerul Spitalului Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, a declarat marti, in cadrul emisiunii Talk B1, ca medicii de toate specialitatile vor trebui sa fie pregatiti in urmatoarea perioada.

RAPORT PWC LA NIVEL GLOBAL: Bancile, tot mai amenintate de IFN-uri

PwC: imprumuturile in dolari acordate de catre institutiile nefinanciare au depasit ritmul de crestere al creditorilor traditionali Bancile vor fi nevoite sa-si imbunatateasca nivelul serviciilor atat in ceea ce priveste conditiile si serviciile de creditare, cat si solutiile de consiliere si asistenta, similar cu cele oferite de jucatori netraditionali, in contextual in care asteptarile consumatorilor se schimba, avertizeaza specialistii. Rolul principal al bancilor traditionale de a finanta economia este tot mai amenintat de catre furnizorii alternativi de capital institutii nefinanciare), conform raportului Securing your tomorrow, today. The future of financial services, realizat de PwC la nivel global. Studiul estimeaza ca, in perioada post pandemie, contributia acestor jucatori netraditionali va creste, dupa ce, in ultima decada, am asistat la o inversare a trendurilor.

Perchezitii la o farmacie din Capitala: Mai multe persoane ar fi cumparat ilegal medicamente care contin droguri de risc sau mare risc

Politistii au facut, vineri, 23 de perchezitii, la punctele de lucru ale unei farmacii din Bucuresti, precum si la domiciliile unor persoane din mai multe judete intr-un dosar deschis dupa ce mai multi.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )