Libnet.ro
UNICEF

15:15

Un copil de 13 ani din Craiova s-a urcat la volan si a lovit mai multe masini parcate

Hotnews Hotnews,
 Un copil de 13 ani din Craiova s-a urcat la volan si a lovit mai multe masini parcate

Un copil de 13 ani din Craiova a fost prins dupa ce a condus o masina, primita de la un adolescent de 15 ani, si a lovit mai multe masini parcate, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Caz incredibil in Craiova! Un copil de 13 ani s-a urcat la volan si a lovit mai multe masini

Un copil de 13 ani, din Craiova, s-a urcat la volanul unei masini si a lovit mai multe autoturisme parcate. Minorul este acum cercetat penal. Oamenii legii au mai intocmit un dosar penal si pe numele altui.

Pedofilul homosexual care a cumparat un copil de 13 ani cu 1.500 lei. Barbatul vana baieti vulnerabili pe care-i exploata sexual sau prin munca

Un pedofil homosexual din Resita, trimis in judecata anul trecut de procurorii DIICOT pentru ca a adapostit si exploatat sexual cel putin 4 baieti cu varste intre 13-14 ani, provenind din familii sarace ori centre de plasament din Resita, a fost condamnat de Tribunalul Caras Severin la 8 ani de detentie.

Barbat din Craiova, retinut pentru 24 de ore, dupa ce a agresat un politist

Un barbat din Craiova a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce a agresat un politist chemat sa inter.

YouTube va plati 200 milioane de dolari pentru ca a colectat datele copiilor sub 13 ani

Platforma video YouTube a fost acuzata de autoritatea americana pentru comert FTC ca a colectat datele personale ale copiilor sub 13 ani pentru a fi expuse publicitatii tintite, lucru interzis de legea americana, scrie Le Figaro. Presa americana scrie ca amenda exacta va fi anuntata saptamana aceasta si ca este cea mai mare aplicata vreodata pentru incalcari legate de colectarea de date persoanale ale copiilor fara acordul parintilor.

Sorina Pintea dupa o vizita la Spitalul din Craiova: Exista foarte multa rea vointa. Veneau multe vesti ca aici nu exista citostatice. O parte din acele citostatice erau in toata tara, numai la Craiova nu

Spitalul Judetean din Craiova a avut la dispozitie fondurile necesare pentru achizitia de aparatura, repararea computerelor tomograf, angajare de personal, dar sunt persoane care nu doresc ca lucrurile sa se miste si exista foarte, foarte multa rea vointa, a declarat luni ministrul Sanatatii, dupa o vizita la acest spital. Din Craiova ne veneau foarte multe vesti ca nu exista citostatice. Foarte interesant pentru mine era ca o parte din acele citostatice erau in toata tara, numai la Craiova nu erau, mai spune Sorina Pintea.

Batran de 74 de ani din Braila arestat dupa ce a incercat sa violeze o fata de cinci ani

Un batran, in varsta de 74 de ani, din comuna braileana Ulmu, a fost arestat dupa ce a incercat sa violeze o fata in varsta de 5 ani, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean I.

Un barbat de 66 de ani din Vaslui, acuzat ca a agresat sexual o copila de 12 ani, a fost condamnat la doar doi ani cu suspendare. Regretul l-a salvat de gratii

Un barbat de 66 de ani din judetul Vaslui, acuzat ca a agresat sexual o copila de 12 ani, a scapat cu o pedeapsa foarte blanda din partea judecatorilor. Pentru ca nu avea antecedente penale si a recunoscut.

Un barbat a murit pe scarile unui spital din Craiova, la scurt timp dupa ce a fost externat

Un barbat de 48 de ani a decedat, marti, pe scarile Spitalului Judetean de Urgenta Craiova, la scurt timp dupa ce a fost externat din Clinica de Cardiologie. Potrivit purtatorului de cuvant al SJU Craiova,.

Soc! Gheorghe Dinca, recunoscut de mai multi parinti din Craiova dupa ce ar fi incercat sa le rapeasca si lor fetele

Reporterul Antena 3 Georgiana Murgila a dezvaluit, miercuri, la Editia speciala, ca mai multi parinti de etnie roma din cartierul craiovean Fata Luncii au sesizat autoritatile ca Gheorghe Dinca ar fi.

Adolescenta de 16 ani, din Valcea, rapita de trei tineri. Dupa cateva sute de metri, au oprit masina si au lasat-o sa plece. Motivul a fost de-a dreptul socant

O adolescenta de 16 ani a fost rapita de pe strada de trei tineri, care o pandeau din masina. Unul din ei a tras-o in masina, iar dupa cateva sute de metri au oprit fiindca si-au dat seama ca o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.268 seconds )