Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barbat din Craiova, retinut pentru 24 de ore, dupa ce a agresat un politist

România Liberă România Liberă,
Barbat din Craiova, retinut pentru 24 de ore, dupa ce a agresat un politist

Un barbat din Craiova a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce a agresat un politist chemat sa inter. continuă pe România Liberă

Cinci tineri retinuti dupa scandalul provocat pe o strada din Craiova

Alti cinci tineri au fost retinuti de politistii doljeni dupa scandalul provocat pe o strada din mun.

Sorina Pintea dupa o vizita la Spitalul din Craiova: Exista foarte multa rea vointa. Veneau multe vesti ca aici nu exista citostatice. O parte din acele citostatice erau in toata tara, numai la Craiova nu

Spitalul Judetean din Craiova a avut la dispozitie fondurile necesare pentru achizitia de aparatura, repararea computerelor tomograf, angajare de personal, dar sunt persoane care nu doresc ca lucrurile sa se miste si exista foarte, foarte multa rea vointa, a declarat luni ministrul Sanatatii, dupa o vizita la acest spital. Din Craiova ne veneau foarte multe vesti ca nu exista citostatice. Foarte interesant pentru mine era ca o parte din acele citostatice erau in toata tara, numai la Craiova nu erau, mai spune Sorina Pintea.

Un barbat din Alba Iulia a sunat la 112 indignat ca fosta sotie, fiul si soacra au venit in vizita. Ce au facut politistii cand au ajuns la fata locului - FOTO

Un barbat din Alba Iulia a sunat la 112 deranjat ca fosta sotie, fiul si soacra au venit in vizita. Barbatula fost amendat cu 500 de lei dupa ce a sunat la 112 si a solicitat ajutorul politistilor,.

Netanyahu: Israelul este pregatit pentru orice scenariu dupa confruntarea de la granita cu Libanul

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a declarat ca tara sa este pregatita pentru orice scenariu dupa ce Armata israeliana a avut o confruntare cu gruparea Hezbollah la granita cu Libanul, potrivit Reuters, scrie Mediafax.

CFR Cluj si-a aflat adversarele din Europa League. Cum arata grupele dupa tragerea la sorti

CFR Cluj si-a aflat adversarele din Europa League, in urma tragerii la sorti a grupelor, care a avut loc la Nyon. Ardelenii au picat in grupa E, alaturi de Lazio, Celtic si Rennes. Primul meci din faza grupelor se va juca pe 19 septembrie. Europa League, grupa E: CFR Cluj, Lazio, Celtic si Rennes CFR .

Aglomeratie. Peste 348.000 de persoane au trecut frontiera in ultimele 24 de ore

In ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere ale frontierei au trecut 348. 500 persoane, cetateni romani si straini, dintre care aproximativ 139. 500 pe sensul de intrare si 209. 000pe cel de iesire din tara si peste 85. 000 mijloace de transport.

Un barbat din Braila, prins de politisti la volan aproape de coma alcoolica

Un barbat de 39 de ani este cercetat pentru conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului dupa ce o patrula rutiera l-a oprit in trafic, constatand ca bause o cantitate apreciabila de alcool. Joi.

Fratele celei mai bune gimnaste din lume ARESTAT pentru crima. Detalii de ultim moment

Tevin Biles-Thomas, in varsta de 24 de ani, fratele celei mai bune gimnaste din lume, Simone Biles, a fost arestat sub acuzatia de crima, scrie News. ro.

Politist din Caracal, protectie pentru clanuri. Dezvaluire halucinanta, despre o adolescenta violata, rapita si santajata

Antena 3 a prezentat o inregistrare halucinanta cu mama unei fete violata si rapita, iar politia din Caracal nu a luat nicio masura. in data de 9, mi-a luat fiica cu forta si au dus-o la un hotel din.

O femeie din Timisoara, amendata pentru ca a reclamat la 112 un abuz asupra copilului sau

O femeie din Timisoara a fost amendata in luna februarie 2018 pentru ca a sunat la 112 pentru a reclama un posibil abuz asupra copiilor sai din partea fostului sot. Concret, in timp ce vorbea cu fostul sau sot, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )