Libnet.ro
UNICEF

15:00

Teodorovici, dat afara din conducerea PSD dupa demisia lui Dancila, se gandeste foarte serios sa dea in judecata partidul

Hotnews Hotnews,
 Teodorovici, dat afara din conducerea PSD dupa demisia lui Dancila, se gandeste foarte serios sa dea in judecata partidul

Fostul ministru al Finantelor Eugen Teodorovici sustine ca ia in calcul foarte serios sa dea in judecata PSD si ca va lua o decizie saptamana viitoare, dupa ce a fost inlaturat din functia de presedinte executiv al partidului in urma demisiei Vioricai Dancila. continuă pe Hotnews

Simona Halep, decizie radicala dupa esecul de la Australian Open: Si-a dat afara preparatorul fizic (VIDEO)

Decizie radicala dupa esecul de la Australian Open. Simona Halep l-a dat afara din staff pe Teo Cercel, preparatorul ei fizic. Cercel colabora cu Halep din 2013 si era considerat omul nevazut din spatele.

Te-ai imbracat ca un sarman. Sora Deliei si sotul ei, DATI AFARA din restaurantele din Dubai

Oana, sora Deliei, si Razvan, sotul acesteia, se afla intr-o vacanta in Dubai.

Promisiuni din partea PSD

Toata lumea care a avut contracte comerciale, politice, sau de alt fel, legale, cu PSD isi va primi banii, a declarat vineri presedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu.

Marea Britanie a iesit oficial din Uniunea Europeana, dupa 47 de ani de la aderare

Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord a iesit oficial din Uniunea Europeana pe 31 ianuarie 2020 la ora 23:00 GMT, dupa 47 de ani de la aderare, fiind prima tara care iese din blocul comunitar, scrie Agerpres.

Tragedie pe sosea: Soti din Braila, morti dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un autocar

Doi soti din Braila au murit, vineri, dupa ce masina in care erau a fost lovita de un autocar in Buzau.

Lovitura pentru invatamantul din Uniunea Europeana! Dupa Brexit UE nu se mai poate lauda cu invatamantul de calitate din Europa!

Lovitura pentru invatamantul din Uniunea Europeana. Raportul Comisiei Europene demonstreaza faptul ca dupa acest divort nicio universitate din Uniunea Europeana nu mai este in top 25 cele mai bune.

Revolta din Ditrau. Primarul, dupa intalnirea localnicilor pe tema brutarilor din Sri Lanka: Am inceput cu o rugaciune sa putem rezolva problema pasnic si sa nu ne rada lumea Declaratii confuze legate de cei doi muncitori

Participantii la sedinta de la Primaria din Ditrau convocata de edil pe tema celor doi muncitori din Sri Lanka angajati la brutarie care au revoltat comuna ar fi de fapt nemultumiti de patronul brutariei, care nu i-a tratat asa cum trebuie si au decis sa faca o petitie catre acesta, sustine primarul localitatii. intrebat ce se va intampla cu cei doi singalezi, edilul a raspuns: Soarta lor depinde de angajator, degeaba ma intrebati pe mine, eu nu am cum sa va spun.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )