Libnet.ro
UNICEF

19:00

Un copil de 14 ani a murit in urma unui incendiu in Sectorul 3 al Capitalei

Adevărul Adevărul,
Un copil de 14 ani a murit in urma unui incendiu in Sectorul 3 al Capitalei

Un incenciu a izbucnit marti dimineata la o vila din Sectorul 3 al Capitalei. Un copil de 14 ani a murit, iar un barbat care a suferit arsuri pe 24% din corp a fost transferat la spital. Pompierii au intervenit la fata locului cu 10 autospeciale de stingere, o autoscara si doua ambulante SMURD. continuă pe Adevărul

Minor decedat si un barbat cu arsuri pe 25% din corp, in urma unui incendiu puternic la o vila din Sectorul 3 (VIDEO)

O tragedie s-a petrecut in aceasta dimineata in Capitala. Un minor in varsta de 14 ani a murit, iar un barbat in varsta de 44 de ani s-a ales cu arsuri pe aproximativ 25% din suprafata corporala, in urma.

Ultima ora. Incendiu de proportii in sectorul 3 al Capitalei. Un copil de 14 ani a decedat, iar un barbat se afla in stare foarte grava

Un incendiu cumplit a ucis in aceasta dimineata un minor, iar un alt barbat a suferit arsuri pe 25% din suprafata corpului. Focul a izbucnit la o vila din sectorul 3, iar ulterior s-a extins la parterul unei locuinte din vecinatate, acolo unde au fost identificate cele doua victime. Copilul a fost gasit fara semne .

Un baiat de 14 ani a murit intr-un incendiu din Bucuresti

Un adolescent a fost gasit mort de pompierii chemati sa stinga un incendiu izbucnit in cursul noptii.

Incendiu puternic in centrul Capitalei! Un copil de 14 ani a murit carbonizat intr-o vila din Sectorul 3

Pompierii de la Inpectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, au intervenit cu 11 autospeciale pentru a stinge flacarile care au cuprins o vila din sectorul 3 al Capitalei. Din nefericire, un copil de 14 ani a decedat.

Moartea misterioasa a unui copil cu apendicita. Inima lui Jonathan, 14 ani, a stat pe masa de operatii dupa ce a primit medicamente

Un copil care la finalul acestei saptamani ar fi trebuit sa implineasca 14 ani a murit, acum cateva zile, la Iasi, dupa ce inima i-a stat inaintea unei operatii de apendicita.

FLORIN CITU: in urma unui control la Primaria Capitalei, s-a constatat prejudicierea acesteia de proximativ 200 de milioane de lei

Florin Citu a efectuat un control la Primaria Capitalei, in urma caruia au fost identificate nereguli. El a spus ca ar fi vorba de un prejudiciu de aproximativ 200 de milioane de lei, adica 40 de milioane de euro, intr-o postare pe Facebook.

Trei persoane au ajuns la spital, in urma unui accident produs in zona podului Marghiloman

Doua masini au fost serios avariate, iar trei dintre persoanele care se aflau in interiorul lor au fost ranite, in urma unui accident produs in Buzau. Evenimentul a avut loc dupa ce un sofer a efectuat o manevra imprudenta si a lovit o masina care circula regulamentar.

BUCURESTI: Incendiu la o vila, care s-a extins la o alta vila

Un adolescent a fost gasit mort si un barbat cu arsuri pe 25% din suprafata corpului a fost dus la spital in urma unui incendiu izbucnit la o vila din Sectorul 3 al Capitalei, care s-a extins si la imobilul alaturat, scrie News.

Incendiu provocat la Giurgiu. Trei copii si un batran au ajuns la spital

Trei copii si un batran au fost transportati la spital in urma unui incendiu care ar fi fost provoca.

Cum a murit patronul unui gater din Bucovina. Barbatul avea doar 31 de ani si era tata a cinci copii

Un cunoscut afacerist din domeniul exploatarii masei lemnoase si-a gasit sfarsitul intr-o padure de pe raza comunei Sucevita a judetului Suceava. Adrian Constantin Antimie avea doar 31 de ani si era tata a cinci copii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )