Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un baiat de 14 ani a murit intr-un incendiu din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Un baiat de 14 ani a murit intr-un incendiu din Bucuresti

Un adolescent a fost gasit mort de pompierii chemati sa stinga un incendiu izbucnit in cursul noptii. continuă pe România Liberă

Un copil de 14 ani a murit in urma unui incendiu in Sectorul 3 al Capitalei

Un incenciu a izbucnit marti dimineata la o vila din Sectorul 3 al Capitalei. Un copil de 14 ani a murit, iar un barbat care a suferit arsuri pe 24% din corp a fost transferat la spital. Pompierii au intervenit la fata locului cu 10 autospeciale de stingere, o autoscara si doua ambulante SMURD.

Scolile din Bucuresti nu se inchid saptamana aceasta

Gheorghe Cojanu, prefectul Capitalei, a anuntat ca unitatile scolare din Bucuresti se inchid doar da.

Ultima ora. Incendiu de proportii in sectorul 3 al Capitalei. Un copil de 14 ani a decedat, iar un barbat se afla in stare foarte grava

Un incendiu cumplit a ucis in aceasta dimineata un minor, iar un alt barbat a suferit arsuri pe 25% din suprafata corpului. Focul a izbucnit la o vila din sectorul 3, iar ulterior s-a extins la parterul unei locuinte din vecinatate, acolo unde au fost identificate cele doua victime. Copilul a fost gasit fara semne .

Moartea misterioasa a unui copil cu apendicita. Inima lui Jonathan, 14 ani, a stat pe masa de operatii dupa ce a primit medicamente

Un copil care la finalul acestei saptamani ar fi trebuit sa implineasca 14 ani a murit, acum cateva zile, la Iasi, dupa ce inima i-a stat inaintea unei operatii de apendicita.

TITIREZ.RO: Preturile chiriilor din Bucuresti au scazut gradual din a doua jumatate a anului

Preturile medii ale chiriilor din Bucuresti au creascut din a doua jumatate a anului 2015, pana in 2020. Pandemia a lovit insa cererea de inchiriere, fapt care a dus la scadere graduala a preturilor in a doua jumatate a anului 2020, mai ales pe unele segmente, conform unei analize Titirez. ro.

Singurul restaurant din Bucuresti care incalca restrictiile Guvernului Orban. Patronul e un afacerist cu dosare penale

Restaurantul de un milion de euro al lui Mohammad Murad functioneaza impotriva oricaror restrictii impuse de Guvernul Orban, politia declarandu-se neputincioasa. Singurul restaurant din Bucuresti care incalca restrictiile Guvernului Orban Milionarul le-a prezentat politistilor un document din care ar rezulta ca restaurantul lui ar fi, de fapt, o terasa. Doar ca la fata locului, totul .

Incendiu puternic in centrul Capitalei! Un copil de 14 ani a murit carbonizat intr-o vila din Sectorul 3

Pompierii de la Inpectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, au intervenit cu 11 autospeciale pentru a stinge flacarile care au cuprins o vila din sectorul 3 al Capitalei. Din nefericire, un copil de 14 ani a decedat.

Ce se intampla cu scolile din Bucuresti, dupa ce INSP a incadrat Capitala in scenariul rosu. Anuntul ministrului Educatiei, Monica Anisie

INSP a comunicat astazi, prin intermediul unui raport, o rata de infectare de 3,1, calculata in baza populatiei rezidente a Bucurestiului si 2,6 in baza populatiei dupa domiciliu. Monica Anisie a avut astazi,.

Nelu Tataru: Nu ne mai permitem un nou lockdown. Masca ar putea deveni obligatorie in spatiile deschise din Bucuresti

Nelu Tatarua atras atentia, din nou, asupra respectarii masurilor de siguranta, in contextul cresterii alarmante anumarului deinfectari cu COVID-19. Ministrul Sanatatii, a facut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )