Libnet.ro
UNICEF

22:00

Trei persoane au ajuns la spital, in urma unui accident produs in zona podului Marghiloman

Adevărul Adevărul,
Trei persoane au ajuns la spital, in urma unui accident produs in zona podului Marghiloman

Doua masini au fost serios avariate, iar trei dintre persoanele care se aflau in interiorul lor au fost ranite, in urma unui accident produs in Buzau. Evenimentul a avut loc dupa ce un sofer a efectuat o manevra imprudenta si a lovit o masina care circula regulamentar. continuă pe Adevărul

Accident cu 4 victime in afara orasului Gaesti

Patru persoane au ajuns la spital, luni, in urma unui accident in care au fost implicate doua autoturisme. Evenimentul a avut loc la iesire din Gaesti catre Matasaru, pe Drumul National 7.

Incendiu violent intr-un bloc din Giurgiu. Locatarii au fost evacuati, iar trei copii si un varstnic au ajuns la spital

Un incendiu violent s-a produs, sambata, la un apartament situat la etajul al treilea aul unui bloc din municipiul Giurgiu, mai multi locatari fiind avacuati din cauz temperaturi ridicte si a fumili dens. Trei copii si un varstnic au fost transportati la spital.

Accident in Hunedoara: tanara de 18 ani lovita de masina, in timp ce incerca sa isi salveze cainele

O tanara in varsta de 18 ani a fost ranita in urma unui accident rutier produs pe un bulevard din municipiul Hunedoara.

Un copil de 14 ani a murit in urma unui incendiu in Sectorul 3 al Capitalei

Un incenciu a izbucnit marti dimineata la o vila din Sectorul 3 al Capitalei. Un copil de 14 ani a murit, iar un barbat care a suferit arsuri pe 24% din corp a fost transferat la spital. Pompierii au intervenit la fata locului cu 10 autospeciale de stingere, o autoscara si doua ambulante SMURD.

Minor decedat si un barbat cu arsuri pe 25% din corp, in urma unui incendiu puternic la o vila din Sectorul 3 (VIDEO)

O tragedie s-a petrecut in aceasta dimineata in Capitala. Un minor in varsta de 14 ani a murit, iar un barbat in varsta de 44 de ani s-a ales cu arsuri pe aproximativ 25% din suprafata corporala, in urma.

FLORIN CITU: in urma unui control la Primaria Capitalei, s-a constatat prejudicierea acesteia de proximativ 200 de milioane de lei

Florin Citu a efectuat un control la Primaria Capitalei, in urma caruia au fost identificate nereguli. El a spus ca ar fi vorba de un prejudiciu de aproximativ 200 de milioane de lei, adica 40 de milioane de euro, intr-o postare pe Facebook.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )