Libnet.ro
UNICEF

01:05

Copil amendat la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Copil amendat la Australian Open

Eliminarea suferita in fata francezului Gilles Simon in primul tur al Grand Slam-ului de la Antipozi nu a fost singura veste neplacuta pentru Marius Copil. continuă pe Online Sport

Marius Copil, amendat pentru comportament inadecvat la Australian Open. Sportivul a facut un gest care l-a infuriat pe arbitru

Romanul Marius Copil 92 ATP) a fost sanctionat cu o amenda de 2. 500 de dolari dupa ce a incalcat regulamentul in timpul meciului cu Gilles Simon de la Australian Open. Dupa ce a pierdut.

Australian Open (m): Roberto Bautista Agut si Milos Raonic au parasit competitia (Rezultatele zilei)

Ziua de marti a adus eliminarea altor doua nume importante de pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open. Spaniolul Roberto Bautista Agut, favorit 20, si canadianul Milos Raonic, cap de serie numarul 22, au parasit competitia de la Melbourne inca din primul tur.

LIVE Halep cu Davis in turul 3 la Australian Open (sambata, 2:00)

Simona Halep evolueaza in turul 3 la Australian Open, sambata noapte de la ora 2:00 a Romaniei n. r. - 11 la Melbourne) impotriva americancei Lauren Davis. Click pentru imagini video live .

Asa am trait Halep cu Davis in turul 3 la Australian Open. Un meci de aproape 4 ore!

Simona Halep a evoluat in turul 3 la Australian Open, sambata noapte de la ora 2:00 a Romaniei n. r. - 11 la Melbourne) impotriva americancei Lauren Davis. Un meci urias de aproape 4 ore, cu trei mingi de meci salvate de Halep. Click pentru imagini video live .

Dueluri romano-americane in turul 3 la Australian Open

Simona Halep si Ana Bogdan au ramas in competitia de simplu de la Australian Open si in turul 3 acestea vor avea de trecut doua obstacole din Statele Unite.

Australian Open: Eliminari soc pe tabolul feminin

Dupa nume mari au parasit tabolul feminin, joi dimineata, in turul 2 de la Australian Open. O singura fata serioasa a trecut.

Ana Bogdan scrie istorie la Australian Open

Jucatoarea de tenis romana Ana Bogdan s-a calificat joi dimineata in turul al treilea de la Australian Open, obtinand cea mai mare performanta a carierei.

LIVE Halep cu Bouchard in turul doi la Australian Open (joi, 10:00)

Simona Halep are parte de un test de foc, joi, in turul secund la Australian Open. Lidera mondiala o intalneste pe Eugenie Bouchard, jucatoare iesita din topul 100 mondial. Click pentru imagini video live .

LIVE Halep cu Bouchard in turul doi la Australian Open. 39 de grade la ora meciului!

Simona Halep are parte de un test de foc, joi, in turul secund la Australian Open. Lidera mondiala o intalneste pe Eugenie Bouchard, jucatoare iesita din topul 100 mondial. Click pentru imagini video live .

Asa am trait Halep cu Bouchard in turul doi la Australian Open. 39 de grade la ora meciului!

Simona Halep a avut parte de un test de foc, la propriu, joi, in turul secund la Australian Open. Lidera mondiala a intalnit-o pe Eugenie Bouchard, jucatoare iesita din topul 100 mondial. Click pentru imagini video live .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )