Libnet.ro
UNICEF

18:15

Marius Copil, amendat pentru comportament inadecvat la Australian Open. Sportivul a facut un gest care l-a infuriat pe arbitru

Antena3 Antena3,
Marius Copil, amendat pentru comportament inadecvat la Australian Open. Sportivul a facut un gest care l-a infuriat pe arbitru

Romanul Marius Copil 92 ATP) a fost sanctionat cu o amenda de 2. 500 de dolari dupa ce a incalcat regulamentul in timpul meciului cu Gilles Simon de la Australian Open. Dupa ce a pierdut. continuă pe Antena3

VIDEO Ce pronostic are Ion Tiriac pentru Simona Halep, la Australian Open

Simona Halep a suferit o accidentare in urma meciului disputat cu australianca Destanee Aiava in primul tur de la Australian Open. Ion Tiriac este de parere ca jucatoarea noastra va ajunge in finala daca o sa reziste meciului programat joi dimineata, de la ora 10. 00, cu Eugenie Bouchard din Canada.

VIDEO Revenire impresionata si victorie mare pentru Sorana Carstea la Australian Open, dupa ce a irosit sase mingi de meci

Sorana Carstea a obtinut o victorie extrem de muncita in primul tur de la Australian Open, unde a trecut de Zarina Dyas, din Kazahstan.

Copil amendat la Australian Open

Eliminarea suferita in fata francezului Gilles Simon in primul tur al Grand Slam-ului de la Antipozi nu a fost singura veste neplacuta pentru Marius Copil.

Halep sufera pentru victorie in primul tur la Australian Open

Simona Halep a avut parte de un prim tur greu la Australian Open, un meci castigat la mare lupta cu tanara Destanee Aiava, reprezentanta gazdelor in varsta de doar 17 ani, si care putea avea urmari groaznice pentru lidera mondiala din cauza unei accidentari in debutul setului secund.

LIVE Halep cu Davis in turul 3 la Australian Open (sambata, 2:00)

Simona Halep evolueaza in turul 3 la Australian Open, sambata noapte de la ora 2:00 a Romaniei n. r. - 11 la Melbourne) impotriva americancei Lauren Davis. Click pentru imagini video live .

Asa am trait Halep cu Davis in turul 3 la Australian Open. Un meci de aproape 4 ore!

Simona Halep a evoluat in turul 3 la Australian Open, sambata noapte de la ora 2:00 a Romaniei n. r. - 11 la Melbourne) impotriva americancei Lauren Davis. Un meci urias de aproape 4 ore, cu trei mingi de meci salvate de Halep. Click pentru imagini video live .

LIVE Halep cu Bouchard in turul doi la Australian Open (joi, 10:00)

Simona Halep are parte de un test de foc, joi, in turul secund la Australian Open. Lidera mondiala o intalneste pe Eugenie Bouchard, jucatoare iesita din topul 100 mondial. Click pentru imagini video live .

LIVE Halep cu Bouchard in turul doi la Australian Open. 39 de grade la ora meciului!

Simona Halep are parte de un test de foc, joi, in turul secund la Australian Open. Lidera mondiala o intalneste pe Eugenie Bouchard, jucatoare iesita din topul 100 mondial. Click pentru imagini video live .

Asa am trait Halep cu Bouchard in turul doi la Australian Open. 39 de grade la ora meciului!

Simona Halep a avut parte de un test de foc, la propriu, joi, in turul secund la Australian Open. Lidera mondiala a intalnit-o pe Eugenie Bouchard, jucatoare iesita din topul 100 mondial. Click pentru imagini video live .

Patru romance in turul doi la Australian Open. Programul meciurilor

Din cele sase jucatoare din Romania intrate in competitia de simplu de la Australian Open patru au trecut de pragul primului tur. Vedeti in aceasta pagina rezultatele de pana acum si programul meciurilor urmatoare pentru reprezentantele noastre.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )