Libnet.ro
UNICEF

10:15

Povestea sfasietoare a fratiorilor din Vaslui care au evadat din sclavie! Au fost gasiti dupa sase zile, speriati si infometati - VIDEO

Antena3 Antena3,
Povestea sfasietoare a fratiorilor din Vaslui care au evadat din sclavie! Au fost gasiti dupa sase zile, speriati si infometati - VIDEO

Drama greu de descris in cuvinte pentru doi copii din Vaslui. Obligati de parinti sa fie sclavi, cei doi adolescenti au evadat si au ratacit aproape o saptamana, la marginea unui sat de langa Vaslui!. continuă pe Antena3

O eleva din Vaslui a fost batuta de tatal unei colege chiar in timpul orelor. Profesoara era de fata

Caz socant petrecut in Vaslui! O eleva a fost batuta de tatal unei colege chiar in fata profesoarei sale. Victima, in varsta de 14 ani, a primit o corectie ca la carte in timpul orelor de curs, sub privirile ingrozite ale colegilor sai. O eleva din Vaslui a fost batuta de tatal unei colege in .

Cat de greu este sa te angajezi ingrijitor la un liceu din Vaslui? Criterii neasteptate pentru doritori

Sa te angajezi ingrijitor la un liceu din Vaslui poate fi un adevarat test de incercare. Cei care vor sa isi incerce norocul trebuie sa stie ca au doua probe de foc. Liceul Stefan Procopiu.

Pe ce loc va termina Simona Halep anul 2019. Care sunt sportivele din Romania care au prins Top 100 WTA

Simona Halep va termina anul 2019 pe locul 4 in clasamentul WTA, cu 5. 462 de puncte, peste Bianca Andreescu. Sportiva canadiana de origine romana se afla pe locul 5 in ierarhia feminina, cu 5. 191 de puncte. in top 100 se mai afla in acest moment doar doua sportive romance: Sorana Carstea locul 74, cu 822 .

Cod Rutier 2019. Greseala din trafic care ii poate lasa pe soferi fara permis auto pentru un an. Politistii nu trec cu vederea acest detaliu

Noul Cod Rutier 2019 a intrat in vigoare pe 12 octombrie si prevede pedepse usturatoare. O greseala din trafic ii poate lasa pe soferi fara permis auto pentru un an. Cod Rutier 2019. Un an fara permisul auto pentru o greseala din trafic Codul Rutier 2019 a intrat in vigoare pe 12 octombrie. Pe langa .

Caz ireal intr-un sat din Vaslui: femeie de 85 de ani, violata cu salbaticie in toiul noptii

O femeie de 85 de ani, din localitatea vasluiana Gherghesti a ajuns la spitalul din Barlad, cu leziuni genitale grave, dupa ce a fost violata de un individ de 27 de ani, vecin cu victima. Cel care a sunat la 112.

Incidente la ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. O ambulanta a fost solicitata la o sectie din Vaslui

17 sesizari de posibile incidente electorale care au legatura cu desfasurarea alegerilor au fost inregistrate la nivel national de la deschiderea sectiilor de votare, a anuntat,.

Primul oras din Romania care a interzis tacamurile si farfuriile din plastic

Paharele, farfuriile si tacamurile din plastic vor fi interzise pe viitor la toate evenimentele publice din Sfantu Gheorghe, primul dintre acestea fiind Targul de Craciun, a declarat viceprimarul Toth Birtan.

Totul despre disparitia misterioasa din Maramures care le da batai de cap anchetatorilor - VIDEO

O disparitie misterioasa in Maramures le da batai de cap anchetatorilor. Un barbat care lucra la ambulanta este cautat de mai bine de un an. Plecase de acasa impreuna cu doi indivizi, iar la o distanta de.

inauntrul Palatelor oamenilor: statiile de metrou din Moscova care te fac sa te simti ca intr-un hotel luxos

A calatori cu metroul in Moscova este o adevarata poveste datorita statiilor care arata ca niste adevarate palate. Statiile au fost construite in acest stil pentru a fi un instrument de propaganda in timpul Uniunii Sovietice, scrie CNN.

Cum vrea OLX sa-ti vanda masini SH din Germania care sa nu fie teapa

Masini second hand din Germania exista deja pe OLX. Doar ca acum vine partea mai buna: compania vrea sa le faca ceva mai de incredere. Astfel, a facut o achizitie importanta, care se va.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )