Libnet.ro
UNICEF

13:30

Copil de 9 ani, gasit mort intr-un loc de joaca din Fagaras

Hotnews Hotnews,
 Copil de 9 ani, gasit mort intr-un loc de joaca din Fagaras

Un copil de noua ani a fost gasit, sambata seara, mort intr-un loc de joaca din Fagaras, judetul Brasov. Politistii si procurorii au deschis in acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpa, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Copil de 9 ani gasit mort intr-un loc de joaca din Fagaras

Politistii din municipiul Fagaras efectueaza cercetari in cadrul unui dosar penal, dupa ce, sambata seara, un copil in varsta de 9 ani a fost gasit inconstient intr-un loc de joaca din oras, echipajele medicale sosite la fata locului constatand decesul acestuia, a informat, duminica, IPJ Brasov.

Tanar de 19 ani, gasit mort pe calea ferata care face legatura intre Timisoara si Arad

Circulatia feroviara intre Timisoara si Arad a fost oprita dupa ce pe podul CFR care taverseaza raul Mures a fost gasit cadavrul unui tanar de 19 ani, mort in cursul noptii.

Fagaras: Copil gasit mort la locul de joaca. Ce s-a intamplat cu fetita de 9 ani

Un copil de doar 9 ani a fost gasit fara suflare intr-un loc de joaca din Faragas, judetul Brasov. Autoritatile au deschis in acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpa. Totul s-a petrecut in seara de sambata, 8 februarie. Copil din Fararas, gasit mort la locul de joaca O fetita de doar 9 .

Tragedie in Fagaras! Copil gasit mort la locul de joaca

Tragedie in Fagaras acolo unde un copil in varsta de noua ani a fost gasit mort intr-un loc de joaca.

Barbat disparut de patru zile, gasit mort la marginea unei paduri

Un barbat in varsta de 63 de ani, din comuna damboviteana Gura Ocnitei, sat Sacuieni, a fost gasit mort, duminica, pe liziera de pe raza localitatii, de o persoana care tranzita zona.

Barbat gasit mort sub un morman de zapada, la Tulcea. Oamenii care deszapezeau au chemat imediat politia

Descoperire macabra intr-o localitate din Tulcea, unde oamenii care se ocupau cu deszapezirea strazilor au gasit un barbat mort sub un morman de zapada.

Cati bani castiga Vlad Ciobanu, copilul de 4 ani de la Romanii au Talent, din pagina de Youtube. Like-urile au explodat dupa ce a aparut la PRO TV

Vlad Ciobanu a surprins pe toata lumea cu talentul si interpretarea sa deosebita la doar 4 ani. Majoritatea celor care s-au uitat ieri seara la Romanii au Talent s-au intrebat din ce face bani micutul. Iata doar cat castiga din YouTube! Cati bani castiga Vlad Ciobanu din YouTube Un baietel de doar 4 ani a .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )