Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un copil de doi ani a murit intr-un incendiu, desi fusese scos la timp de parinti din casa cuprinsa de flacari. Motivul cutremurator pentru care cel mic s-a intors din drum!

Antena3 Antena3,
Un copil de doi ani a murit intr-un incendiu, desi fusese scos la timp de parinti din casa cuprinsa de flacari. Motivul cutremurator pentru care cel mic s-a intors din drum!

Un copil de doi ani a murit in chinuri groaznice dupa ce a intrat in casa cuprinsa de flacari pentru a-si salva cainele. Loki Sharp, in varsta de aproape doi ani, a fost scos in siguranta din casa. continuă pe Antena3

Cum a reactionat unul din fii Ilenei Ciuculete, dupa ce s-a aflat ca a murit Cornel Gales. Se judecau de doi ani

Dupa cum stiti deja, fostul sot al celebrei cantarete de muzica populara, Ileana Ciuculete, a decedat intr-un accident de autoturism in Spania. Nici reactiile familiei solistei nu au incetat sa apara. Cum a reactionat unul din fii Ilenei Ciuculete, dupa ce s-a aflat ca a murit Cornel Gales. La scurt timp dupa aflarea stirii despre .

O fosta concurenta Bravo, ai Stil si-a schimbat viata radical. A ajuns prezentatoare TV, la doi ani dupa participarea la Kanal D

Viata unei foste concurente de la Bravo, ai Stil s-a schimbat radical dupa experienta de la Kanal D. Dupa ce pentru o perioada a fost reporter, a ajuns sa prezinte propria emisiune. Andreea Stavroiu va fi gazda emisiunii ROventura, alaturi de George Mihai. Andreea Stavroiu, fosta concurenta la Bravo, ai Stil, a ajuns prezentatoare TV .

Un fotbalist roman a fost suspendat doi ani pentru ca a jucat la pariuri. Paria inclusiv pe meciurile echipei sale

Atacantul Mihai Vodut a fost suspendat doi ani din orice activitate legata de fotbal dupa ce a fost gasit vinovat ca a jucat la pariuri, a anuntat, luni, Comisia de Disciplina si Etica a Federatiei Romane de.

Un titular din Liga 1 a primit o suspendare de doi ani dupa ce s-a dovedit ca a jucat la pariuri

Federatia Romana de Fotbal a dictat o sanctiune record in cazul unui jucator titular din Liga 1, impatimit al pariurilor sportive: doi ani de suspendare si 300. 000 lei amenda.

Liga 1: Mihai Vodut (Chindia Targoviste), suspendat doi ani dupa ce a jucat la pariuri

Comisia de Disciplina si Etica a Federatiei Romane de Fotbal a decis luni, 2 decembrie, ca Mihai Vodut 25 de ani), acum jucator la Chindia Targoviste, sa fie suspendat doi ani si amendat cu 300. 000 de lei ca urmare a scandalului legat de pariuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )