Libnet.ro
UNICEF

09:30

Un titular din Liga 1 a primit o suspendare de doi ani dupa ce s-a dovedit ca a jucat la pariuri

Adevărul Adevărul,
Un titular din Liga 1 a primit o suspendare de doi ani dupa ce s-a dovedit ca a jucat la pariuri

Federatia Romana de Fotbal a dictat o sanctiune record in cazul unui jucator titular din Liga 1, impatimit al pariurilor sportive: doi ani de suspendare si 300. 000 lei amenda. continuă pe Adevărul

Liga 1: Mihai Vodut (Chindia Targoviste), suspendat doi ani dupa ce a jucat la pariuri

Comisia de Disciplina si Etica a Federatiei Romane de Fotbal a decis luni, 2 decembrie, ca Mihai Vodut 25 de ani), acum jucator la Chindia Targoviste, sa fie suspendat doi ani si amendat cu 300. 000 de lei ca urmare a scandalului legat de pariuri.

Cum a reactionat unul din fii Ilenei Ciuculete, dupa ce s-a aflat ca a murit Cornel Gales. Se judecau de doi ani

Dupa cum stiti deja, fostul sot al celebrei cantarete de muzica populara, Ileana Ciuculete, a decedat intr-un accident de autoturism in Spania. Nici reactiile familiei solistei nu au incetat sa apara. Cum a reactionat unul din fii Ilenei Ciuculete, dupa ce s-a aflat ca a murit Cornel Gales. La scurt timp dupa aflarea stirii despre .

Un fotbalist roman a fost suspendat doi ani pentru ca a jucat la pariuri. Paria inclusiv pe meciurile echipei sale

Atacantul Mihai Vodut a fost suspendat doi ani din orice activitate legata de fotbal dupa ce a fost gasit vinovat ca a jucat la pariuri, a anuntat, luni, Comisia de Disciplina si Etica a Federatiei Romane de.

Gheorghe Hagi acuza programarea din Liga 1

Suparat dupa 0-1 in deplasare cu FC Botosani, Gheorghe Hagi si-a varsat naduful pe programarea celor de la LPF a meciurilor din Liga 1.

Cum a fost achitat un primar de acuzatiile de coruptie dupa doi ani de procese. Explicatiile judecatorilor

Conform procurorilor, Victor Chiriloaie, primarul comunei galatene Oancea, a atribuit patru contracte de inchiriere a mai multor pasuni fara sa organizeze licitatii publice, inserand si date false cu privire la numarul animalelor pe care doi fermieri le detineau in proprietate.

ANPC a primit sute de reclamatii dupa Black Friday 2019. Principalele nemultumiri ale clientilor

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a primit 540 de reclamatii dupa Black F.

VIDEO INTERVIU Mihai Moiceanu, fotograf de natura: Americanii inchid, pentru doi ani, poteca unde un urs a mancat un sandwich. La noi, ursii sunt hraniti iresponsabili la marginea drumului Cum faci o fotografie reusita cu telefonul mobil

De curand, am fost in Alaska, unde am fotografiat destul de intim ursii. Eram la aproximativ 20 de metri de ei. M-au simtit, dar nu m-au bagat in seama. in SUA, nu aveam voie sa tinem in cort parfum, pasta de dinti sau deodorant. La noi, ursii sunt hraniti iresponsabil la marginea drumului povesteste Mihai Moiceanu, probabil, cel mai cunoscut fotograf de natura din Romania. El a mai spus ca a trecut moda cand romanii isi cumparau aparate foto performante si a facut cateva recomandari pentru a obtine o fotografie buna cu un telefon mobil. Mihai Moiceanu s-a referit si la cele mai bune marci de telefoane cu care se pot face fotografii reusite.

Sportul romanesc, aproape de o noua tragedie: Team-managerul echipei de handbal de la Dinamo, transportat de urgenta la spital inainte de meciul din Liga Campionilor Acuzatii la adresa Federatiei

Dinamo produce senzatia in Europa in handbalul masculin unde isi domina clar grupa de Liga Campionilor! Dar in ciuda perfomantei impresionante pe care o realizeaza, dulaii au trecut duminica prin mari.

Tragedie pentru un barbat din Iasi: Si-a gasit sfarsitul dupa ce a mancat o conserva de peste

Un barbat in varsta de 68 de ani a murit la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, dupa ce a fost diagnosticat cu toxina botulinica la scurt timp dupa ce a mancat conserva de peste preparata in.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )