Libnet.ro
UNICEF

14:15

Copil mare: Marius, victorie zdrobitoare la Australian Open! Romanul si-a egalat cel mai bun rezultat la Melbourne

Adevărul Adevărul,
Copil mare: Marius, victorie zdrobitoare la Australian Open! Romanul si-a egalat cel mai bun rezultat la Melbourne

Dupa un inceput ezitant de an, cu o victorie si o infrangere, Marius Copil 60 ATP) si-a regasit forma acolo unde conteaza cel mai mult, intr-un turneu de Grand Slam. continuă pe Adevărul

Simona Halep, reactie dupa debutul cu victorie la Australian Open. Fiecare meci e greu(...) imi place Australia, sunt pe jumatate australianca

Simona Halep s-a impus greu in fata sportivei Kaya Kanepi, 6-7 2), 6-4, 6-2, iar la final a comentat meciul care i-a adus mai multe probleme decat se astepta. De asemenea, romanca i-a cucerit pe australieni, dupa.

Radu Albot s-a calificat in turul doi la Australian Open

Radu Albot a acces in turul doi al turneului de Mare Slem de la Australian Open. Tenismenul moldovean l-a invins in patru seturi pe americanul Michael Mmoh, locul 108 in clasamentul mondial, transmite IPN.

Marius Copil, victorie lejera in primul meci de la Australian Open. Adversar de COSMAR in turul urmator

Jucatorul roman de tenis Marius Copil 60 ATP) l-a invins marti dimineata pe spaniolul Marcel Granollers 108 ATP) si s-a calificat in turul al doilea al turneului de Grand Slam de la Australian Open. Rom.

Australian Open. Marius Copil s-a calificat in turul doi

Australian Open. Tenismanul roman Marius Copil s-a calificat, marti, in runda a doua a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce l-a invins pe spaniolul Marcel Granollers cu 6-3, 6-4,.

Marius Copil s-a calificat in turul doi la Australian Open

Singurul reprezentant al Romaniei in competitia masculina de la Australian Open, Marius Copil, a obtinut calificarea in turul secund.

Australian Open: Sapte romnce si doi romni pe tablourile de dublu

Sapte romance vor juca pe tabloul de dublu feminin de la Australian Open, dintre ele Ana Bogdan avandu-le ca adversare in runda inaugurala pe favoritele principale si Raluca Olaru urmand sa evolueze impotriva echipei cap de serie 2. La masculin, Horia Tecau si Jean-Julien Rojer sunt favoriti 9, iar Marius Copil va juca alaturi de Marton Fucsovics.

Australian Open incepe in aceasta noapte. Zilele si orele la care debuteaza cei 7 reprezentanti la simplu ai Romaniei

Organizatorii turneului de la Australian Open au anuntat programul primelor doua zile, cand cele 6 fete ale nostre si Marius Copil vor lua startul in proba de simplu.

Simona Halep obtine prima victorie dupa cinci luni si continua la Australian Open

Intrata in competitia de la Australian Open fara prea multe pretentii dupa accidentarea suferita la spate in toamna lui 2018 si o perioada de pregatire extrem de scurta, Simona Halep a trecut de primul tur la Melbourne dupa un meci intens contra unei jucatoare de forta, Kaia Kanepi din Estonia.

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, debut cu dreptul - Victorie n trei seturi pentru liderul mondial

Novak Djokovic 1 ATP) a bifat, marti, a 13-a victorie consecutiva in primul tur la Australian Open. Victima din acest an a sarbului a fost americanul Mitchell Krueger 230 ATP). Liderul mondial s-a impus in trei seturi, scor 6-3, 6-2, 6-2, asigurandu-si prezenta in runda a doua a primului Grand Slam al anului.

Romania, salvata de un noroc fantastic in prima zi de Australian Open: O singura victorie prin abandonul adversarei

Sorana Carstea 84 WTA), Monica Niculescu 99 WTA) si Irina Begu 70 WTA) au debutat, luni, la Australian Open 2019, insa doar una a trecut in runda a doua.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )