Libnet.ro
UNICEF

11:31

Marius Copil s-a calificat in turul doi la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Marius Copil s-a calificat in turul doi la Australian Open

Singurul reprezentant al Romaniei in competitia masculina de la Australian Open, Marius Copil, a obtinut calificarea in turul secund. continuă pe Online Sport

Radu Albot s-a calificat in turul doi la Australian Open

Radu Albot a acces in turul doi al turneului de Mare Slem de la Australian Open. Tenismenul moldovean l-a invins in patru seturi pe americanul Michael Mmoh, locul 108 in clasamentul mondial, transmite IPN.

Marius Copil, victorie lejera in primul meci de la Australian Open. Adversar de COSMAR in turul urmator

Jucatorul roman de tenis Marius Copil 60 ATP) l-a invins marti dimineata pe spaniolul Marcel Granollers 108 ATP) si s-a calificat in turul al doilea al turneului de Grand Slam de la Australian Open. Rom.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in turul doi la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep a fost numai un zambet dupa victoria obtinuta in fata estoniencei Kaia Kanepi in primul tur la Australian Open, cu revenire de la 0-1 la seturi.

Australian Open. Marius Copil s-a calificat in turul doi

Australian Open. Tenismanul roman Marius Copil s-a calificat, marti, in runda a doua a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce l-a invins pe spaniolul Marcel Granollers cu 6-3, 6-4,.

Australian Open (f): Kerber, Wozniacki si Kvitova, n turul al doilea; Goerges si Ostapenko, eliminate (Rezultatele zilei)

Prima zi a intrecerii din acest an de la Australian Open a adus si eliminarea primilor capi de serie de pe tabloul feminin de simplu. Julia Goerges cap de serie 14), Jelena Ostapenko 22) si Barbora Strycova 32) au spus adio competitiei de la Melbourne inca din runda inaugurala. S-au calificat in turul doi, printre altele, Angelique Kerber favorita 2), Caroline Wozniacki 3), Sloane Stephens 5) sau Petra Kvitova 8). Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate luni pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open.

Australian Open: Sapte romnce si doi romni pe tablourile de dublu

Sapte romance vor juca pe tabloul de dublu feminin de la Australian Open, dintre ele Ana Bogdan avandu-le ca adversare in runda inaugurala pe favoritele principale si Raluca Olaru urmand sa evolueze impotriva echipei cap de serie 2. La masculin, Horia Tecau si Jean-Julien Rojer sunt favoriti 9, iar Marius Copil va juca alaturi de Marton Fucsovics.

Copil mare: Marius, victorie zdrobitoare la Australian Open! Romanul si-a egalat cel mai bun rezultat la Melbourne

Dupa un inceput ezitant de an, cu o victorie si o infrangere, Marius Copil 60 ATP) si-a regasit forma acolo unde conteaza cel mai mult, intr-un turneu de Grand Slam.

Simona Halep, calificare muncita in turul II la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat, nu fara dificultate, in runda a doua a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, luni, la Melbourne, dupa ce a.

Simona Halep, in turul II de la Australian Open, dupa ce a trecut in trei seturi de cosmarul Kaia Kanepi

Simona Halep s-a calificat, marti, in turul al II-lea de la Australian Open, dupa ce a trecut de estona Kaia Kanepi, care o eliminase anul trecut, in primul tur, de la US Open. Lidera WTA 27 de ani) a invins-o.

VIDEO Australian Open: Roger Federer, n turul doi fara nicio emotie - Toate pnzele sus

Cu o victima celebra in CV tocmai la Australian Open l-a eliminat in turul doi pe Novak Djokovic la editia din 2017), Denis Istomin 99 ATP) a sperat intr-o noua zi de gratie, insa nu a fost loc de surprize pe Rod Laver Arena. Roger Federer a plutit punct cu punct spre o victorie meritata, conturata in aproape doua ore , scor 6-3, 6-4, 6-4, succes care il poarta in turul doi de la Melbourne acolo unde il va intalni pe Daniel Evans - 190 ATP).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )