Libnet.ro
UNICEF

08:15

Copilul de 12 ani din Vaslui care a provocat un accident a murit

Antena3 Antena3,
Copilul de 12 ani din Vaslui care a provocat un accident a murit

Copilul in varsta de 12 ani ani, care ar fi provocat un accident, marti dimineata, intrand intr-un cap de pod cu masina fratelui sau, a fost declarat mort, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Si. continuă pe Antena3

Copil de 12 ani, in stare grava, dupa ce a provocat un accident cu masina fratelui sau

Un copil in varsta de 12 ani, din comuna vasluiana Bacesti, a fost grav ranit, marti dimineata, dupa ce ar fi provocat un accident cu masina fratelui sau. Potrivit purtatorului de cuvant al.

Rasturnare de situatie in cazul copilului de 12 ani, mort intr-un accident in Vaslui. Ce au descoperit politistii

Politistii vasluieni au stabilit, in urma cercetarilor efectuate, ca accidentul din comuna Bacesti, in care un copil de 12 ani a murit, a fost provocat de fratele acestuia, un tanar in varsta de 19 ani,.

Un copil de 12 ani a murit dupa ce masina in care se afla a lovit un cap de pod

Un copil de 12 ani din judetul Vaslui a murit, marti, in urma unui accident rutier produs in comuna .

Viorica Dancila, mesaj catre copiii din diaspora, care ar urma sa le plateasca pensie parintilor: Tara va asteapta acasa

Premierul Viorica Dancila a avut un mesaj pentru tinerii care au ales sa plece in strainatate. Sefa Guvernului le-a spus ca-i asteapta acasa, declaratie facuta in timp ce se afla la Sulina. Premierul Viorica Dancila a mers, sambata, la Sulina, la lansarea programului guvernamental de tabere ARC. in cadrul evenimentului, a avut si un mesaj .

Tragedie la Vaslui. Un copil de 12 ani decedat dupa ce a condus o masina cu care a intrat intr-un cap de pod

Accidentul s-a produs marti, 9 iulie 2019, in localitatea Bacesti din judetul Vaslui. Masina este inmatriculata in Anglia si este proprietate fratelui mai mare al copilului mort in accident. Exista doua variante privind tragicul eveniment. Una ar fi ca baiatul de 12 ani a condus masina, alta ca, de fapt, altcineva ar fi fost la volan.

Brazilia cucereste un nou trofeu dupa 12 ani

Brazilia a castigat a noua oara Copa America, prima data din 2007, dupa ce a invins, duminica, pe St.

Un adolescent de 15 ani din Iasi a murit incercand sa-si salveze prietenul de la moarte

Un adolescent de 15 ani din Iasi a murit incercand sa-si salveze prietenul de la moarte. in clipa in care a vazut ca acesta nu mai reusea sa iasa din lacul in care se scalda, baiatul s-a aruncat in apa.

Trupul unui tanar din Botosani care a murit in Franta, ridicat de acasa de politisti in timpul priveghiului

Trupul unui tanar de 19 ani din localitatea Tudora, judetul Botosani, care a murit lovit de o masina pe o autostrada din Franta, a fost ridicat din casa parintilor de politisti si medici legisti, in timp ce familia se pregatea de inmormantare. Anchetatorii au motivat prin faptul ca nu era facuta necropsia.

Vesti bune pentru romanii din diaspora care vor sa voteze la prezindentiale. Ce li s-a pregatit

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a pregatit o platforma online pentru romanii din diaspora care vor sa voteze la alegerile prezidentiale. Acestia se vor putea preinscrie pe site-ul votstrainatate. ro si vor putea opta pentru varianta de vot: la sectie sau prin corespondenta. AEP lanseaza un site pentru romanii din diaspora care vor sa voteze la prezidentiale .

Min. Turismului: Voucherele de vacanta au scos la lumina mare parte din economia care functiona la negru

Voucherele de vacanta au scos la lumina mare parte din economia care functiona la negru in conditiile in care, anul trecut, numarul operatorilor care au depus cereri de licentiere la Ministerul Turismului a crescut cu 60% iar in primul trimestru din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )