Libnet.ro
UNICEF

21:30

Copilul disparut din Pecineaga, gasit mort. Trupul fusese cautat cu sonarul, dar a fost descoperit de paznici

Adevărul Adevărul,
Copilul disparut din Pecineaga, gasit mort. Trupul fusese cautat cu sonarul, dar a fost descoperit de paznici

Iulian Alexandru Bitica, in varsta de 8 ani, baietelul care a disparut sambata, 2 noiembrie, in timp ce se juca in fata casei sale din localitatea Pecineaga, a fost gasit mort in bazinul de dejectii. continuă pe Adevărul

Ultima ora! Baietelul disparut din Pecineaga a fost gasit mort. Ce au descoperit anchetatorii

Baietelul disparut saptamana trecuta din Pecineaga, judetul Constanta, a fost gasit mort, vineri, intr-un bazin. Ce au descoperit anchetatorii? Baiatul disparut din Pecineaga a fost gasit mort Copilul din localitatea Pecineaga, judetul Constanta, cautat de oamenii legii de cateva zile a fost gasit mort, vineri. Baiatul, in varsta de 8 ani, care a disparut sambata .

Rasturnare de situatie in cazul copilului disparut din Pecineaga. Mama copilului crede ca tatal lui e principalul suspect

Un copil de opt ani din localitatea Pecineaga a disparut de cinci zile fara urma si este cautat cu disperare de mama lui si de autoritati. Politistii au mai multe piste, iar tatal baietelului este de parere ca acesta a fost rapit. Nu de aceeasi parere este mama, care il suspecteaza pa barbat de disparitia .

Iulian Bitica, baiatul din Constanta dat disparut, a fost gasit mort

Copilul in varsta de 8 ani care a disparut saptamana trecuta in judetul Constanta a fost gasit mort. Trupul baiatului a fost gasit intr-un bazin, dupa cemilitarii din cadrul ISU Dobrogea au.

Rasturnare de situatie in cazul lui Iulian, copilul disparut de acasa. Adevarul crunt iesit acum la iveala. Mama baiatului: Este posibil sa il fi luat cineva cu o masina

Mama lui Iulian, micutul disparut din Pecineaga, il acuza pe tatal copilului de tot ceea ce s-a intamplat. Femeia si-a lasat ambii copii in grija tatalui lor, urmand ca ea sa le cumpere cele necesare, scrie.

Descoperire tragica in Constanta: Copilul de 8 ani, disparut in urma cu sase zile, a fost gasit mort vineri dimineata (VIDEO)

Descoperire tragica in Constanta. Copilul de opt ani care a disparut de sase zile a fost gasit mort in aceasta dimineata de catre politisti. Trupul baiatului a fost scos dintr-un bazin de decantare, care fu.

Copil disparut din Constanta a fost gasit mort

Copilulde 6 ani disparut in localitatea Pecineaga, judetulConstanta, a fost gasit mort. Stire in curs.

Rasturnare de situatie in cazul copilului disparut la Pecineaga. Salvatorii au sistat cautarile. Mama baiatului a facut o declaratie socanta

Pompierii au oprit cautarile in cele trei bazine de colectare din localitatea Pecineaga, acolo unde se credea ca se afla trupul lui Iulian Alexandru, baietelul de opt ani care a disparut fara urma. Ei au.

Descoperire macabra. Un barbat a fost gasit mort la marginea orasului Tulcea

Politistii fac cercetari in cazul unui barbat gasit mort intr-o cladire dezafectata de la marginea orasului Tulcea, a anuntat joi Inspectoratul de Politie JudeteanTulcea. Purtatorul de cuvant al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )