Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ultima ora! Baietelul disparut din Pecineaga a fost gasit mort. Ce au descoperit anchetatorii

Playtech Playtech,
Ultima ora! Baietelul disparut din Pecineaga a fost gasit mort. Ce au descoperit anchetatorii

Baietelul disparut saptamana trecuta din Pecineaga, judetul Constanta, a fost gasit mort, vineri, intr-un bazin. Ce au descoperit anchetatorii? Baiatul disparut din Pecineaga a fost gasit mort Copilul din localitatea Pecineaga, judetul Constanta, cautat de oamenii legii de cateva zile a fost gasit mort, vineri. Baiatul, in varsta de 8 ani, care a disparut sambata . continuă pe Playtech

Rasturnare de situatie in cazul copilului disparut din Pecineaga. Mama copilului crede ca tatal lui e principalul suspect

Un copil de opt ani din localitatea Pecineaga a disparut de cinci zile fara urma si este cautat cu disperare de mama lui si de autoritati. Politistii au mai multe piste, iar tatal baietelului este de parere ca acesta a fost rapit. Nu de aceeasi parere este mama, care il suspecteaza pa barbat de disparitia .

Copilul disparut din Pecineaga, gasit mort. Trupul fusese cautat cu sonarul, dar a fost descoperit de paznici

Iulian Alexandru Bitica, in varsta de 8 ani, baietelul care a disparut sambata, 2 noiembrie, in timp ce se juca in fata casei sale din localitatea Pecineaga, a fost gasit mort in bazinul de dejectii.

Candidatul la prezidentiale Ninel Peia, dat disparut de la un hotel din Cluj, a fost gasit la Manastirea Putna

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidentiale sustinut de Partidul Neamul Romanesc, dat disparut in cursul noptii de miercuri spre joi de la hotelul din Cluj unde era cazat, a fost gasit joi noapte la Manastirea Putna.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 VOT DIASPORA. Anunt de ultima ora despre votul din strainatate

Prim-adjunctul directorului STS, Ionel-Sorin Balan, a declarat luni ca alegatorii din strainatate vor avea un timp mult mai mic de asteptare la sectiile de votare la alegerile.

Copil disparut din Constanta a fost gasit mort

Copilulde 6 ani disparut in localitatea Pecineaga, judetulConstanta, a fost gasit mort. Stire in curs.

S-a rezolvat misterul candidatului la presedintie disparut. Unde a fost gasit Ninel Peia de catre politisti

Ninel Peia a iesit, in noaptea de miercuri spre joi, din hotelul in care era cazat, in Cluj-Napoca, si de atunci nu a mai fost gasit, candidatul la alegerile prezidentiale din partea formatiunii Neamul romanesc neraspunzand nici la telefoane. Politistii l-au gasit vineri dimineata.

Rasturnare de situatie in cazul copilului disparut la Pecineaga. Salvatorii au sistat cautarile. Mama baiatului a facut o declaratie socanta

Pompierii au oprit cautarile in cele trei bazine de colectare din localitatea Pecineaga, acolo unde se credea ca se afla trupul lui Iulian Alexandru, baietelul de opt ani care a disparut fara urma. Ei au.

Iulian Bitica, baiatul din Constanta dat disparut, a fost gasit mort

Copilul in varsta de 8 ani care a disparut saptamana trecuta in judetul Constanta a fost gasit mort. Trupul baiatului a fost gasit intr-un bazin, dupa cemilitarii din cadrul ISU Dobrogea au.

Candidatul la prezidentiale dat disparut a fost gasit de politisti. Unde se afla

Candidatul Partidului Neamul Romanesc la alegerile prezidentiale, Ninel Peia, a carui disparitie a fost anuntata joi seara, de SPP, a fost gasit la o manastire din Moldova.

Prezidentiabilul Ninel Peia, primele declaratii dupa ce a fost gasit de politisti: Fara Binecuvantarea parintelui, as fi renuntat la aceasta lupta

Prezidentiabilul disparut Ninel Peia a fost gasit. El se afla la Manastirea Putna. Vestea vine in contextul in careNinel Peiaa fost dat disparut, joi seara. Prezidentiabilul era cazat la un.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )