Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fetita printului Nicolae a implinit patru ani. Cum a fost sarbatorita printesa Anna (IMAGINI INEDITE)

B1 B1,
Fetita printului Nicolae a implinit patru ani. Cum a fost sarbatorita printesa Anna (IMAGINI INEDITE)

Fiica Nicoleta Carjan si a fostului print Nicolae, nepotul regelui Mihai, a implinit 4 ani. Anul trecut, fostul print Nicolae al Romaniei a acceptat sa faca testul de paternitate si si-a recunoscut copilul. continuă pe B1

Copilul de patru ani care a fost anesteziat la dentist a murit la spital

Baietelul de patru ani si jumatate. care suferise o anestezie totala la o clinica de stomatologie di.

Caz uluitor! O femeie si-a revazut fetita moarta, dupa patru ani. Ce i-a spus micuta cand s-au intalnit

Caz uluitor! Cum a putut o femeie sa-si revada fiica moarta! in urma cu patru ani, fetita s-a stin din viata din cauza unei boli. Sfasiata de durere, aceasta a facut tot ce a putut pentru a-si mai vedea o data fiica. Rezultatul a fost uluitor! Caz uluitor! O femeie si-a revazut fetita moarta, dupa .

Copilul de patru ani intrat in coma dupa anestezie a murit. Ce s-a aflat acum despre parintii sai

Copilul in varsta de patru ani care a intrat in coma dupa ce a fost anesteziat la o clinica stomatologica din Pitesti a decedat.

in urma cu patru ani, si-a pierdut fiica de sapte ani. Dar recent mama a putut sa ia din nou legatura cu ea. Un moment extrem de emotionant si neasteptat: Oh, micuta mea, mi-ai lipsit (VIDEO)

Isi pierduse fiica de sapte ani in urma cu patru ani, dar recent mama a putut sa ia din nou legatura cu ea cu ajutorul tehnologiei avansate. Iar acest lucru poate duce cu gandul ca realitatea virtuala ar putea sa fie solutia pentru a face fata pierderii cuiva drag.

Copilul de patru ani, aflat in coma dupa anestezie, a murit la spital

Copilul de patru ani, intrat in coma dupa anestezia la stomatolog, a murit la spital.

DSP Arges face verificari la clinica stomatologica din Pitesti, dupa ce copilul de patru ani a paralizat in urma anesteziei

Inspectorii sanitari din cadrul Directiei de Sanatate Publica Arges au demarat verificari la clinica stomatologica din Pitesti, la solicitarea Ministerului Sanatatii, dupa ce un copil de patru ani a paralizat in urma unor injectii cu anestezie.

Un copil de patru ani, in coma dupa ce i s-a facut o anestezie la stomatolog

Un copil in varsta de patru ani din Pitesti este in stare grava la un spital din Bucuresti, in coma,.

Un copil de patru ani din Pitesti aajuns in stare grava la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti dupa ce a fost anesteziat intr-un cabinet stomatologic

Un copil din Pitesti a fost preluat in stare de inconstienta, luni seara, de SMURD TIM dintr-un cabinet stomatologic privat din municipiu. Medicii Spitalului de Pediatrie Pitesti au decis transferarea lui la Bucuresti.

Copilul de patru ani care a ajuns din cabinetul stomatologic, la reanimare a murit

Copilul din Pitesti care a fost preluat in stare de inconstienta dintr-un cabinet stomatologic privat si transferat la spitalul Grigore Alexandreascu din Bucuresti a murit.

Copil de patru ani, paralizat dupa anestezii dentare repetate. Medicii spun ca e in stare extrem de grava

Copilul care a paralizat dupa ce i s-au administrat mai multe injectii cu anastezie la o clinica dentara din Pitesti a fost transferat de urgenta la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )