Libnet.ro
UNICEF

01:05

COPILUL de zece ani din Zizin care a incercat sa se spanzure A MURIT

B1 B1,
COPILUL de zece ani din Zizin care a incercat sa se spanzure A MURIT

Baiatul de 10 ani din satul Zizin, comuna Tarlungeni care a incercat sa se spanzure a murit dupa cinci zile de internare in spital. Copilul a incercat sa se sinucida, dupa ce bunica lui, cu care era atunci. continuă pe B1

Caz dramatic la Brasov: Un copil de zece ani a murit. Baiatul s-a spanzurat ca sa nu mearga la scoala

Un copil de 10 ani, din localitatea Zizin, care a incercat sa se spanzure in locuinta sa, dupa ce bunica l-a trimis la scoala, a murit, sambata, dupa cinci zile, la Spitalul de Copii din Brasov. Surse.

O fata de 18 ani din Iasi si-a lasat bunicii fara economiile stranse o viata. A vrut sa experimenteze cum e sa traiesti in lux, dar nu se astepta la ce a urmat. Cum s-a terminat aventura ei

O fata de 18 ani din Iasi si-a lasat bunicii fara economiile stranse o viata. impreuna cu iubitul ei, tanara a furat cufarul in care batranii pastrau aproape 35. 000de euro. Timp de o.

Liftiera de la Spitalul din Craiova care a ntrebat un barbat Mie ce mi-ati adus? Nu stiti ca prima plasa se da la liftiera? si-a dat demisia

Liftiera de la Spitalul din Craiova care a intrebat un barbat Mie ce mi-ati adus? Nu stiti ca prima plasa se da la liftiera? a demisionat, a declarat vineri pentru HotNews. ro purtatorul de cuvant al spitalului, medicul Cristina Geormaneanu. Purtatorul de cuvant al spitalului a precizat ca femeia si-a dat demisia de onoare si nimeni din spital nu i-a cerut demisia. in urma cu 3 zile, medicul Cristina Geormaneanu declara, pentru HotNews. ro, ca liftiera a glumit, aceasta fiind concluzia anchetei interne realizata de spital.

Eroina zilei. Laura Mares, prima femeie din Romania care a ajuns pe varful Ama Dablam din Himalaya

Medicul oftalmolog Laura Mareseste prima femeie din Romania care a ajuns pe varful Ama Dablam din Himalaya. Fara ajutorul serpasilor si fara sa foloseasca oxigen suplimentar, romanca a reusit sa.

O fata de 7 ani din India si-a denuntat tatal la politie, pentru ca a ncalcat promisiunea de a-i construi o toaleta

Hanifa Zaara din India, in varsta de 7 ani, a transmis printr-o scrisoare adresata Politiei ca tatal sau a inselat-o si ca a incalcat promisiunea de a-i construi o toaleta, motive pentru care ar trebui sa fie arestat, relateaza BBC.

Liftiera de la spitalul din Craiova, care a cerut din cadourilor copiilor bolnavi de cancer, si-a dat demisia

Liftiera la Spitalul Clinic Judetean Craiova, acuzata ca a cerut din cadourilor copiilor bolnavi de cancer, si-a dat demisia. Si-a dat demisia. Decizia a luat o dansa. Dansa era in cercetarea disciplinara.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )