Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liftiera de la Spitalul din Craiova care a ntrebat un barbat Mie ce mi-ati adus? Nu stiti ca prima plasa se da la liftiera? si-a dat demisia

Hotnews Hotnews,
 Liftiera de la Spitalul din Craiova care a ntrebat un barbat Mie ce mi-ati adus? Nu stiti ca prima plasa se da la liftiera? si-a dat demisia

Liftiera de la Spitalul din Craiova care a intrebat un barbat Mie ce mi-ati adus? Nu stiti ca prima plasa se da la liftiera? a demisionat, a declarat vineri pentru HotNews. ro purtatorul de cuvant al spitalului, medicul Cristina Geormaneanu. Purtatorul de cuvant al spitalului a precizat ca femeia si-a dat demisia de onoare si nimeni din spital nu i-a cerut demisia. in urma cu 3 zile, medicul Cristina Geormaneanu declara, pentru HotNews. ro, ca liftiera a glumit, aceasta fiind concluzia anchetei interne realizata de spital. continuă pe Hotnews

Rezultatul anchetei interne n cazul liftierei de la spitalul din Craiova care a ntrebat un barbat Mie ce mi-ati adus? Nu stiti ca prima plasa se da la liftiera?: Femeia a glumit

Rezultatul anchetei interne efectuate de Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova in cazul liftierei care a intrebat un barbat ce ducea cadouri copiilor internati in sectia de Oncologie Mie ce mi-ati adus? Nu stiti ca prima plasa se da la liftiera? arata ca femeia a glumit, a declarat pentru HotNews. ro purtatorul de cuvant al spitalului, Cristina Geormaneanu.

Liftiera de la spitalul din Craiova, care a cerut din cadourilor copiilor bolnavi de cancer, si-a dat demisia

Liftiera la Spitalul Clinic Judetean Craiova, acuzata ca a cerut din cadourilor copiilor bolnavi de cancer, si-a dat demisia. Si-a dat demisia. Decizia a luat o dansa. Dansa era in cercetarea disciplinara.

Prima reactie a liftierei de la spitalul din Craiova, dupa ce a cerut spaga: Nu luam daca-mi dadeau

O liftiera le-a cerut, fara pic de rusine, una dintre pungile pregatite pentru copiii bolnavi. Nu a primit-o, motiv pentru care femeia s-a suparat si i-a amenintat pe voluntari. intreaga intamplare a.

Cum a fost abordat un barbat care ducea cadouri copiilor internati la Oncologie de liftiera spitalului din Craiova : Mie ce mi-ati adus? Nu stiti ca prima plasa se da la liftiera?

Un barbat din Craiova, care, impreuna cu colegii sai, le ducea plase cu cadouri copiilor internati in sectia de Oncologie de la Spitalul Judetean de Urgenta, povesteste, intr-o postare pe Facebook, cum a fost intampinat de liftiera spitalului: Mie ce mi-ati adus? Ce plasa imi dati? Noi. am zambit. crezand ca este o gluma. si am tacut. fastaciti. ) Liftiera insa insista: Haideti. nu imi dati si mie o plasa? Ce. nu stiti ca de caate ori se vine aici cu cadouri. prima plasa se da la liftiera? Reprezentantii spitalului au anuntat ca s-au autosesizat si fac o ancheta interna in acest caz.

Eroina zilei. Laura Mares, prima femeie din Romania care a ajuns pe varful Ama Dablam din Himalaya

Medicul oftalmolog Laura Mareseste prima femeie din Romania care a ajuns pe varful Ama Dablam din Himalaya. Fara ajutorul serpasilor si fara sa foloseasca oxigen suplimentar, romanca a reusit sa.

Liftiera acuzata ca a cerut spaga o punga cu daruri destinate copiilor bolnavi de cancer: Nu luam daca-mi dadeau

Un angajat al uzinelor Ford a povestit pe Facebook o intamplare pe care o descrie drept dezgustatoare traita la spitalul din Craiova unde mersese impreuna cu mai multi colegi sa ajute cu daruri copii aflati in suferinta. Potrivit acestuia, a fost abordat de liftiera spitalului care i-ar fi cerut sa-i doneze una dintre plasele cu daruri destinate copiilor.

Situatie revoltatoare la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova. O lifitiera a cerut spaga cadourile copiilor bolnavi

Voluntarii veniti cu daruri la copiii internati la sectia de oncologie a Spitalului Judetean de Urgenta Craiova au avut un soc in momentul in care au intrat in spital. O liftiera le-a cerut, fara pi.

Un barbat degerat a murit, dupa ce a fost tinut trei zile in spitalul din Motru fara sa fie operat. Medicul are o explicatie socanta: Ieseam din tura!

Caz revoltator intr-un spital municipal din Gorj. Un barbat internat cu cangrena si degeraturi a murit dupa ce a fost tinut timp de trei zile, la Spitalul Municipal Motru, fara sa fie operat. Dus la.

Scandalul noului cod rutier din Italia, care i afecteaza pe romni - Ce spune Ambasada Romniei n Italia

Ambasada Romaniei in Italia le reaminteste romanilor ca noul cod rutier din Italia le interzice celor care si-au stabilit rezidenta aici de mai mult de 60 de zile sa circule cu vehicule inmatriculate in strainatate, amenzile fiind intre 712 si 2. 848 de euro. Masura se aplica din 4 decembrie si a starnit scandal, multi romani postand pe Facebook imagini cu masinile ridicate de Politie. Daca in termen de 180 de zile vehiculul nu este inmatriculat in Italia sau nu se solicita eliberarea unui document de transfer pentru a-l conduce peste frontiera, masina se confisca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )